Acana Wild Prairie hondenvoer

Acana Wild Prairie hondenvoer Vergroten
 • Verpakking
 • Aantal
 •  
 • 6,8 kg
 • € 41.95 (€ 6.17/kg)
 •  
 • 13 kg
 • € 57.95 (€ 4.46/kg)
 •  
 • 2 x 13 kg
 • € 110.90 (€ 4.27/kg) Meest verkocht
 •  

Acana Wild Prairie hondenvoer is biologisch voer voor volwassen honden. Het is gevuld met heerlijke eieren, kip en vis. 

 • Zonder conserveringsmiddelen
 • Een optimaal gewicht
 • Vol vitaminen en mineralen

Meer details

Acana Wild Prairie hondenvoer

Acana Wild Prairie hondenvoer is complete voeding dat geschikt is voor alle volwassen honden, ongeacht ras of maat. De voeding is speciaal ontwikkeld om te voldoen aan de natuurlijke behoefte van uw hond. De ingrediënten die in het voer aanwezig zijn hebben een hoge kwaliteit. Daarnaast is er ook gebruik gemaakt van veel verschillende ingrediënten. Op deze manier kunnen alle voedingsstoffen gemakkelijk opgenomen worden waardoor de gezondheid van uw hond verbeterd wordt. In het voer zit veel vlees, vis, eend en eieren verwerkt. Al deze ingrediënten zijn afkomstig van lokale boerderijen die onder toezicht staan van Acana. Er zijn geen conserveringsmiddelen toegevoegd om de voeding zo natuurlijk mogelijk te houden. Naast de dierlijke eiwitten die van nature in de voeding aanwezig zijn bevat het voer ook veel plantaardige voedingsstoffen.

Acana Wild Prairie hondenvoer bevat naast veel vlees ook veel groenten en fruit. Je kunt hierbij denken aan appels, pompen, spinazie of aardappelen. Al deze ingrediënten zijn afkomstig van lokale telers. De groenten en fruit bevatten natuurlijke vitaminen die de gezondheid van uw hond ondersteunen en de afweer verbeteren. Om de stofwisseling en de spijsvertering te verbeteren is er zeewier, jeneverbes en alfalfa toegevoegd. Om de verteerbaarheid van het voedsel te vergroten zijn er geen granen aan de voeding toegevoegd. Door het lage aantal koolhydraten en de hoge hoeveelheid eiwitten wordt de bloedsuikerspiegel van uw hond constant gehouden. De constante bloedsuikerspiegel heeft weer een positief effect op de stabiliteit van insuline en de vetopslag. Daarnaast bevat het voer de essentiële omega-3-vetzuren EPA en DHA ter ondersteuning van een gezonde huid en een glanzende vacht. Op deze manier biedt de voeding een natuurlijke en uitgebalanceerde maaltijd voor uw hond.

Acana Wild Prairie hondenvoer kunt u bij Brekz gemakkelijk en goedkoop online bestellen.

De houdbaarheid van Acana Wild Prairie hondenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. Meer informatie vindt u ook bij onze Veelgestelde Vragen (FAQ).
 

Ingrediënten Acana Wild Prairie hondenvoer

Vers kippenvlees (19%), gedroogde kip (18%), groene erwten, gedroogde kalkoen (5%), gevogelte lever olie (5%), veldbonen, rode linzen, verse aardappelen, vers vlees van kalkoenen (3%), verse hele eieren (3%), verse snoekbaars (3%), zongedroogde alfalfa, erwtenvezels, verse kippenlever (2%), haring olie (2%), verse appels, verse peren, verse zoete aardappelen, verse pompoen, verse "butternut 'pompoen, verse pastinaken, verse wortelen, verse spinazie, veenbessen, bosbessen, zeewier, cichorei wortel, jeneverbessen, engelwortel, goudsbloem, zoete venkel, pepermunt, lavendel, rozemarijn, Enterococcus faecium.

Analytische bestandsdelen

Ruw Eiwit (31%), Ruw Vet (17%), Ruwe Vezel (5%), Ruwe As (7%), Calcium (1,2%), Fosfor (0,9%).

Toegevoegde voedingsmiddelen

Vitamine A (15.000 IE/kg), vitamine D3 (2.000 IE/kg), ijzer (40 mg/kg), jodium (3 mg/kg), koper (13 mg/kg), mangaan (14 mg/kg), zink (150 mg/kg), selenium (0,3 mg/kg).
 

Voedingsadvies

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer.

Acana Wild Prairie hondenvoer

Gewicht van de hond in KG Hoge activiteit Normale activiteit
  Voer in gram Voer in gram
5 90 60
10 160 120
20 270 180
40 450 300
50 540 360
60 630 420

Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.
 

Ander Merk?

Bent u in plaats van Acana Wild Prairie hondenvoer op zoek naar ander voer voor uw hond dan kunt u kijken naar Acana Ranchlands hondenvoer. Voor een compleet overzicht van al het voer kijkt u op de merkpagina van Acana.

Geen klantbeoordelingen voor dit specifieke product tot nu toe

Deel uw ervaringenZoeken
Op werkdagen voor 14.00 besteld, dezelfde dag verstuurd!