Acana Grasslands kattenvoer

Acana Grasslands kattenvoer Vergroten
 • Verpakking
 • Aantal
 •  
 • 6,8 kg
 • € 51.50 (€ 7.57/kg)
 •  
 • 2 x 6,8 kg
 • € 99.95 (€ 7.35/kg) Meest verkocht
 •  

Acana Grasslands is volledig voer voor de volwassen kat. Bomvol vers vlees en vis (60-65%) en fruit, groenten en kruiden (35-40%) en vrij van granen!

 • Complete natuurlijke voeding
 • Goed verteerbaar
 • Verbeterde stofwisseling

Meer details

Acana Grasslands kattenvoer

Acana Grasslands kattenvoer is voer dat zowel aan katten als aan kittens gegeven kan worden. Het voer is geschikt voor alle soorten en alle leeftijden katten. Bij de productie van dit voer ligt de focus op het gebruik van hoge kwaliteit voedingsstoffen. Dit is gedaan om de verteerbaarheid van de voeding voor uw kat zo hoog mogelijk te houden. Daarnaast is er gefocust op een verscheidenheid aan plantaardige bestandsdelen, dierlijke eiwitten en vitaminen. De voeding is gemaakt met dierlijke eiwitten die afkomstig zijn van lam, eend, vis en eieren. Door gebruik te maken van dierlijke eiwitten speelt de voeding in op de natuurlijke behoeften van de kat. Er zijn geen conserveringsmiddelen toegevoegd om de verteerbaarheid van de voeding zo hoog mogelijk te houden.

Acana Grasslands kattenvoer bestaat uit lam dat afkomstig is van de lokale boerderijen die onder toezicht staan van Acana. De eenden en eieren zijn van vrije uitloop en de platvis wordt in het wild gevangen. Om naast dierlijke eiwitten ook plantaardige eiwitten toe te kunnen voegen is er groente en fruit aan de voeding toegevoegd. U kunt daarbij denken aan spinazie, aardappel, pompoen en appel. Deze ingrediënten bevorderen tevens het immuunsysteem van uw kat. Om de stofwisseling te bevorderen en het verteringsstelsel te ondersteunen zijn ingrediënten als zeewier, jeneverbessen en alfalfa toegevoegd. Om de verteerbaarheid van de voeding te vergroten is het gebruik van granen uitgesloten. Door de hoge hoeveelheid dierlijke eiwitten en het lage aantal koolhydraten wordt de bloedsuikerspiegel constant gehouden. Dit heeft een positief effect op de insulinegevoeligheid en de vetopslag. De aanwezigheid van omega-3 vetzuren zorgt ervoor dat het immuunsysteem verder versterkt wordt en dat de huid en vacht ondersteund worden. Op deze manier biedt dit voer een complete en uitgebalanceerde maaltijd voor uw kitten of kat.

Acana Grasslands kattenvoer kunt u bij Brekz gemakkelijk en goedkoop online kopen.

De houdbaarheid van Acana Grasslands kattenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. Meer informatie vindt u ook bij onze Veelgestelde Vragen (FAQ).
 

Ingrediënten Acana Grasslands kattenvoer

Vers lamsvlees (15%), gedroogd lamsvlees (13%), vers eendenvlees (8%), gedroogde koolvis(7%), eendenvet (5%), groene linzen, verse baars (5%), gedroogde haring (5%), rode linzen, gedroogde zalm (4%), kikkererwten, groene erwten, haringolie (3%), verse eieren (3%), lamsvet (2%), alfalfa, zeewier, pompoen, walnoot pompoen, spinazie, wortel, appel, peren, cranberries, chicoree wortel, paardenbloem, kammilleblaadjes, pepermuntbladeren, gember, karwijzaad, kurkuma, rozenblaadjes, gevriesdroogde lamslever, gevriesdroogde eendenlever, gevriesdroogd lamsvlees.

Analytisc he bestandsdelen

Ruw Eiwit (35%), Ruw Vet (20%), Ruwe Vezel (3%), Ruwe As (8%), Calcium (1,8%), Fosfor (1,5%).

Toegevoegde voedingsmiddelen

vitamine A (15.000 IE/kg), vitamine D3 (2.000 IE/kg), vitamine E (400 IE/kg), vitamine K2 (2 mg/kg), vitamine C (83 mg/kg), vitamine B1 [Thiamine] (50 mg/kg), vitamine B2 [Riboflavin](50 mg/kg), vitamine B3 [Nikotinsäure](250 mg/kg), vitamine B5 [Pantothensäure] (40 mg/kg), vitamine B6 [Pyridoxine] (26 mg/kg), vitamine B12 (500 mcg/kg), Biotine (1 mg/kg), foliumzuur (3 mg/kg), Choline (3.000 mg/kg).
 

Voedingsadvies

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer.

Acana Grasslands kattenvoer

Gewicht in KG 1,5 – 4 maanden 5 – 8 maanden 9 – 10 maanden 11 – 12 maanden Volwassen kat
  Voer in gram Voer in gram Voer in gram Voer in gram Voer in gram
1 55 30 20 20 20
2 110 60 60 55 50
3 165 90 70 65 60
4   120 95 85 75
5   150 120 100 90

Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.
 

Ander Merk?

Bent u in plaats van Acana Grasslands kattenvoer op zoek naar ander voer voor uw kat dan kunt u kijken naar Carocroc 31/18 with Lamb kattenvoer. Voor een compleet overzicht van al het voer kijkt u op de merkpagina van Acana.

Geen klantbeoordelingen voor dit specifieke product tot nu toe

Deel uw ervaringenZoeken
Op werkdagen voor 14.00 besteld, dezelfde dag verstuurd!