Almo Nature Classic Cuisine Kipfilet en Kaas 55 gram

Almo Nature Classic Cuisine Kipfilet en Kaas 55 gram Vergroten
  • Verpakking
  • Aantal
  •  
  • Per 24
  • € 19.95
  •  

Almo Nature Classic Cuisine Kipfilet en Kaas 55 gram is een hoogwaardige aanvullende voeding voor volwassen katten van alle rassen.

  • Zeer smakelijke aanvullende voeding;
  • Rijk aan heerlijke kipfilet
  • Vrij van chemische toevoegingen

Meer details

Almo Nature Classic Cuisine Kipfilet en Kaas

Almo Nature Classic Cuisine Kipfilet en Kaas is een maaltijd voor uw kat die uitsluitend uit natuurlijke ingrediënten bestaat. U vindt op onze website een single-serve verpakking. Hiervan kunt u de gehele inhoud in de etensbak van uw kat serveren. Almo biedt uw kat een smaakvolle maaltijd met een hoog percentage aan kip. De kip is afkomstig van vrije uitloop kippen om de natuurlijke oorsprong te kunnen waarborgen. Daarnaast is er geen gebruik gemaakt van hormonen en antibiotica tijdens het fokken van de kippen. Het vlees in dit voer wordt gekookt zonder dat er een chemische behandeling bij komt kijken. Doordat de kip wordt gekookt in zijn eigen kookvocht blijven de eigen voedingsstoffen en smaakstoffen behouden. Dit zorgt er tevens voor dat de maaltijd rijk is aan natuurlijke vitaminen en mineralen.
 
Almo Nature Classic Cuisine Kipfilet en Kaas wordt nog completer gemaakt doordat er een kleine hoeveelheid rijst aan toe is gevoegd. Door de rijst wordt de maaltijd nog gezonder. Bij het samenstelling van de voeding van Almo zijn er geen chemische conserveringsmiddelen gebruikt. Daarnaast zijn er ook geen kleurstoffen toegevoegd die enkel tot doel hebben om et voer er beter uit te laten zien. De kracht van het voer van Almo is ontstaan door het voer zo simpel en natuurlijk mogelijk te houden. Hierdoor is de smaak optimaal en zal elke kat er van smullen. Om het voer van uw kat volledig uitgebalanceerd te laten zijn adviseert Almo om dagelijks 60% natvoer en 40% droogvoer aan uw kat te geven.

Almo Nature Classic Cuisine Kipfilet en Kaas kunt u gemakkelijk en goedkoop online bij ons kopen.
 
De houdbaarheid van Almo Nature Classic Cuisine Kipfilet en Kaas staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. Meer informatie vindt u ook bij onze Veelgestelde Vragen (FAQ).
 

Ingrediënten Almo Nature Classic Cuisine Kipfilet en Kaas

Kipfilet 43%, kippenbouillon, kaas 5%, rijst. Voedingsadditieven:

Toegevoegde voedingsmiddelen

Vitamine A 1325 IU/kg, vitamine E 15 mg/kg, taurine 160 mg/kg
 

Voedingsadvies

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer.

Almo Nature Classic Cuisine Kipfilet en Kaas

Gewicht van de kat in KG Hoeveelheid voer in gram
4 110

Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.
 

Ander voer?

Bent u in plaats van Almo Nature Classic Cuisine Kipfilet en Kaas op zoek naar ander voer voor uw kat kijk dan eens naar Almo Nature Classic Jelly met Kip. Voor een volledig overzicht kunt u kijken bij al het natvoer van Almo.

Geen klantbeoordelingen voor dit specifieke product tot nu toe

Deel uw ervaringenZoeken
Op werkdagen voor 14.00 besteld, dezelfde dag verstuurd!