Almo Nature Classic Cuisine Tonijnfilet & Kreeft 55 gram

Almo Nature Classic Cuisine Tonijnfilet & Kreeft 55 gram Vergroten
  • Verpakking
  • Aantal
  •  
  • Per 24
  • € 19.95
  •  

Almo Nature Classic Cuisine Tonijnfilet & Kreeft is hoogwaardige aanvullende voeding geschikt voor volwassen katten in de kracht van hun leven.

  • Een heerlijke, natuurlijke gestoomde voeding
  • Op basis van hoogwaardige ingrediënten
  • Verrijkt met mineralen en vitamines

Meer details

Almo Nature Classic Cuisine Tonijnfilet & Kreeft

Almo Nature Classic Cuisine Tonijnfilet & Kreeft is een heerlijk natvoer dat geschikt is voor alle volwassen katten, ongeacht hun ras, leeftijd of activiteit. De voeding uit het assortiment van Almo Nature Classic wordt bereid met 100% HFC ingrediënten en geproduceerd zonder dat er conserveringsmiddelen, kleur- geur- en smaakstoffen of andere chemische hulpstoffen aan worden toegevoegd. Hierdoor heeft het voer de heerlijke pure smaak van tonijn en kreeft. Almo Nature Classic Cuisine Tonijnfilet & Kreeft is een aanvullende voeding, die u uw kat kunt geven naast het droogvoer dat hij krijgt. Door de droge voeding van uw kat aan te vullen met natvoer, bevordert u een gezonde hydratatie van uw kat en vermindert u het risico dat hij urinaire aandoeningen oploopt.

Bij Brekz kunt u Almo Nature Classic Cuisine Tonijnfilet & Kreeft goedkoop online kopen! Het lekkerste kattenvoer bestelt u bij ons eenvoudig voor de laagste prijs.

De houdbaarheid van Almo Nature Classic Cuisine Tonijnfilet & Kreeft staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. Meer informatie vindt u ook bij onze Veelgestelde Vragen (FAQ). 
 

Ingrediënten Almo Nature Classic Cuisine Tonijnfilet & Kreeft

Tonijnfilet (55%), tonijnbouillon(39,9%), kreeft (4,1%), rijst (1%), peterselie (0,01%). 

Analytische bestanddelen

Ruw eiwit 19%, ruwe vezel 0,1%, ruwe vetten 0.5%, ruwe as 2%, vocht 78%.

Toegevoegde voedingsmiddelen

Vitamine A 1325 IU/kg, vitamine E 15 mg/kg, taurine 160 mg/kg
 

Voedingsadvies

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Het wordt aangeraden om Almo Nature Classic Cuisine Tonijnfilet & Kreeft te combineren met droogvoer en om regelmatig af te wisselen tussen de verschillende smaken natvoer voor een gezond en lang leven. 

Voedingsadvies Almo Nature Classic Cuisine Tonijnfilet & Kreeft
Gewicht van de kat (kg) Hoeveelheid voeding 
Gram
4 110 nat en 35 droog
6 165 nat en 55 droog
8 220 nat en 70 droog
10 275 nat en 85 droog
12 330 nat en 105 droog


Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af. 
 

Ander voer?

Bij Brekz verkopen we diverse soorten Almo Nature kattenvoer. Zo kunt u volop variëren en uw kat iedere dag opnieuw verwennen met de lekkerste smaken. Bekijk ook eens ons uitgebreide assortiment droogvoer voor katten

Geen klantbeoordelingen voor dit specifieke product tot nu toe

Deel uw ervaringenZoeken
Op werkdagen voor 14.00 besteld, dezelfde dag verstuurd!