Almo Nature Classic Jelly met Zalm 55 gram

Almo Nature Classic Jelly met Zalm 55 gram Vergroten
  • Verpakking
  • Aantal
  •  
  • Per 24
  • € 17.95
  •  

Almo Nature Classic Jelly is bereid met verse en natuurlijke ingrediënten. Gestoomd en daarna verpakt in zakken om steeds het allerbeste aan uw kat aan te bieden. Ideaal tegen haarballen.

Elk zakje Classic Jelly bevat 55 gram puur vlees en/of vis.

Meer details

Almo Nature Classic Jelly met Zalm

Almo Nature Classic Jelly met Zalm bevat slechts natuurlijke ingrediënten van hoge waarde. Het voer is van de beste kwaliteit, onder andere omdat er geen smaakversterkers en kunstmatige conserveringsmiddelen aan toegevoegd worden. Deze variant bestaat voor 51% uit tonijn en is geschikt voor volwassen katten. 

In het Classic assortiment kiest Almo Nature voor ingrediënten die 100% geschikt zijn voor menselijke consumptie en dus erg gezond zijn. De voeding bevat de beste soorten vlees, vis, groenten, fruit en kaas, verpakt in hun eigen bouillon, zodat alle voedingsstoffen bewaard blijven. De Nature variant is daarnaast bereid met verse en natuurlijk ingrediënten. Dit bereiden gebeurt door middel van stomen. 

Bij Brekz kunt u eenvoudig en goedkoop het beste kattenvoer kopen. Dus bent u op zoek naar een lekkere en gezonde maaltijd voor uw kat? Bestel dan nu Almo Nature Classic Jelly met Zalm online op Brekz.

De houdbaarheid van Almo Nature Classic Jelly met Zalm staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. Meer informatie vindt u ook bij onze veelgestelde vragen (FAQ).

Ingrediënten Almo Nature Classic Jelly met Zalm

Tonijn (51%), visbouillon in gelatine (48,5%), rijst (0,5%)

Analytische bestanddelen 
Vocht (83%), ruwe proteine (13%), ruw vet (0,5%), ruwe as (1,5%), ruwe vezels (1%), energiewaarde: 497 Kcal

Voedingsadvies

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af. Er wordt aangeraden om af te wisselen tussen droog- en natvoer, respectievelijk in de volumeverhouding 60% en 40%. 

Voedingsadvies Almo Nature Classic Jelly met Zalm
Gewicht van de kat (kg) Natvoer Droogvoer
Gram Gram
2 110 35
6 165 55
8 220 70
10 275 85
12 330 105

 

Ander voer?

Bent u op zoek naar andere voeding voor uw kat? Kijk dan eens bij de andere producten van Almo Nature kattenvoer. Hier vindt u onder andere Almo Nature Legend Tonijn uit de Stille Oceaan.

Geen klantbeoordelingen voor dit specifieke product tot nu toe

Deel uw ervaringenZoeken
Op werkdagen voor 14.00 besteld, dezelfde dag verstuurd!