Almo Nature HFC Natural Kip met Garnalen (55 gr)

Almo Nature HFC Natural Kip met Garnalen (55 gr)
Almo Nature HFC Natural Kip met Garnalen (55 gr)
Gebruik 2 vingers (pinch to zoom) om in te zoomen

Almo Nature HFC Natural Kip met Garnalen (55 gr)

Productinformatie
4
4
4
4
4
(1)

1-3 werkdagen levertijd, tenzij anders aangegeven

Almo Nature HFC Natural Kip met Garnalen 55 gram is een natuurlijke, aanvullende voeding met kip en garnaaltjes, bedoeld voor volwassen katten.

  • Bevat alleen natuurlijke ingrediënten
  • Uitstekende conservering in kookvocht
  • Vrij van chemische toevoegingen

Meer informatie

Productinformatie Almo Nature HFC Natural Kip met Garnalen 55 gr

Almo Nature HFC Natural Kip met Garnalen bestaat uitsluitend uit verse en natuurlijke ingrediënten. De ingrediënten die in het voer aanwezig zijn worden eerst gestoomd en daarna verpakt om de voedingsstoffen zo goed mogelijk te behouden. Het voer zit handig verpakt in een zakje van 55 gram waardoor u het direct in de voerbak van uw kat kan doen. Het zakje bevat een hoog percentage aan kip. De kippen hebben rondgelopen op een vrije uitloop boerderij en de garnalen zijn in hun natuurlijke omgeving gevangen. Hierdoor kan Almo garanderen dat het vlees en vis dat in hun voeding aanwezig is niet bewerkt is met hormonen of antibiotica. Dit maakt de voeding extra gezond.

De kip die in Almo Nature HFC Natural Kip met Garnalen aanwezig is wordt zonder chemische behandelingen gekookt. Hetzelfde geldt voor de garnalen. Vervolgens worden beiden in hun eigen kookvocht geconserveerd. Dit zorgt er namelijk voor dat de voedingsstoffen het beste behouden blijven. Het zorgt ervoor dat het voer een hoge voedingswaarde heeft en de juiste hoeveelheid vitaminen en mineralen.

Almo Nature HFC Kip & Garnalen bestaat naast kip en garnalen ook uit een hele kleine hoeveelheid rijst. De voeding bestaat voor slechts 3% uit rijst maar dit zorgt er wel voor dat het geheel een uitgebalanceerde maaltijd wordt. Voor het conserveren van de voeding zijn geen chemische conserveringsmiddelen gebruikt. Ook is het gebruik van kleurstoffen achterwege gelaten. Deze zouden er enkel toe dienen om het voer er beter uit te laten zien. Almo focust zich juist puur op de smaak en de inhoud van het voer, en veel minder op het uiterlijk. Doordat er enkel hoogwaardige producten zijn gebruikt die enkel op natuurlijke wijze zijn geconserveerd is de voeding zeer smakelijk. Menig kat smult daarom ook van Almo Nature Classic Nature Kip & Garnalen. Almo adviseert om dagelijks 60% natvoer en 40% droogvoer aan uw kat te geven.

U kunt Almo Nature HFC Natural Kip met Garnalen online goedkoop bij ons bestellen.

Ingrediënten Almo Nature HFC Natural Kip met Garnalen

Samenstelling: Kippenbouillon (47%), kip (38%), garnalen (12%), rijst (3%).

Voedingsadvies Almo Nature HFC Natural

Raadpleeg de verpakking voor de dagelijkse hoeveelheden. Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af. De houdbaarheid van Almo Nature HFC Natural Kip & Garnalen staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ander voer?

Bent u in plaats van Almo Nature Classic Nature Kip & Garnalen op zoek naar ander voer voor uw kat kijk dan eens naar Almo Nature Classic Nature Tonijn & Kip. Voor een volledig overzicht kunt u kijken bij al het natvoer van Almo.


Reviews
4
4
4
4
4
5 / 5 (1)
20-01-2021
1
2
3
4
5
Très satisfaite des produits. Prix attractifs.

Translate to English



Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.