Almo Nature Classic Raw Pack Skipjack Tonijnfilet 55 gram

Almo Nature Classic Raw Pack Skipjack Tonijnfilet 55 gram Vergroten
  • Verpakking
  • Aantal
  •  
  • Per 24
  • € 19.95
  •  

Almo Nature Classic Raw Pack Skipjack Tonijnfilet 55 gram is een hoogwaardige aanvullende voeding en geschikt voor katten van alle leeftijden.

  • Rijk aan verse zalm
  • Natuurlijke ingrediënten
  • Geserveerd in heerlijk bouillon

Meer details

Almo Nature Classic Raw Pack Skipjack Tonijnfilet

Almo Nature Classic Raw Pack Skipjack Tonijnfilet is een natuurlijke kattenvoeding op basis van natuurlijke en hoogwaardige ingrediënten. Deze variant van Almo Nature Classic Raw Pack bevat 75% skipjack tonijnfilet, en is dus erg rijk aan dierlijke ingrediënten. De Skipjack tonijnfilet is afkomstig uit zee. Hierdoor bevat de voeding geen hormonen en antibiotica, wat wel vaak het geval is bij vis uit fokkerijen. De vis wordt rauw verpakt en vervolgens bereid door middel van sterilisatie op hoge temperatuur. Zo blijven de smaak- en voedingsstoffen van de maaltijd beter behouden. De voeding is rijk aan bouillon, waardoor uw kat ook voldoende vocht binnen krijgt.

Almo Nature Classic Raw Pack Skipjack Tonijnfilet bevat geen additieven, chemische conserveringsmiddelen of andere toegevoegde stoffen. Hierdoor is de voeding puur en behoudt het zijn natuurlijke smaak. Vis is rijk aan eiwitten, waardoor uw kat sterke en gezonde spieren kan behouden. Ook is vis, waaronder skipjacktonijn, rijk aan Omega 3-vetzuren. Deze vetzuren dragen bij aan een gezonde huid en een glanzende vacht. Deze maaltijd is dus niet alleen erg smakelijk maar ook erg gezond.

Dus zoekt u een natuurlijke, smakelijke en gezonde maaltijd voor uw kat? Bestel dan nu Almo Nature Classic Raw Pack Skipjack Tonijnfilet goedkoop online bij Brekz. Uw kat zal zeker van deze maaltijd kunnen genieten!

De houdbaarheid van Almo Nature Classic Raw Pack Skipjack Tonijnfilet staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Voedingsadvies

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af. 

Voedingsadvies Almo Nature Classic Raw Pack Skipjack Tonijnfilet
Gewicht kat (kg) Hoeveelheid voeding 
Gram
4 110 nat en 35 droog
6 165 nat en 55 droog
8 220 nat en 70 droog
10 275 nat en 85 droog
12 330 nat en 105 droog

 

Ingrediënten Almo Nature Classic Raw Pack Skipjack Tonijnfilet

Skipjack tonijnfilet (75%), tonijnbouillon (24%), rijst (1%).

De voeding van Almo Nature bevat vaak geen toegevoegde voedingsmiddelen. Hierdoor zijn alle voedingsstoffen rechtstreeks afkomstig uit de (dierlijke) ingrediënten. Dit leidt tot natuurlijke variaties in de aanwezige voedingsstoffen, die gecompenseerd kunnen worden door uw kat maaltijden op basis van verschillende ingrediënten aan te bieden.
 

Ander voer?

Bent u op zoek naar een alternatief voor Almo Nature Classic Raw Pack Skipjack Tonijnfilet? Bekijk dan eens ons totaalaanbod van Almo Nature nat kattenvoer. We beschikken over een ruim aanbod aan (blik)voeding in verschillende smaken, zoals Almo Nature Classic Raw Pack met Kipfilet en Almo Nature Classic Tonijn en Garnalen. Zo kunt u uw kat een afwisselende maaltijd aanbieden.

Geen klantbeoordelingen voor dit specifieke product tot nu toe

Deel uw ervaringenZoeken
Op werkdagen voor 14.00 besteld, dezelfde dag verstuurd!