Almo Nature Classic Raw Pack Tonggol Tonijnfilet 55 gram

Almo Nature Classic Raw Pack Tonggol Tonijnfilet 55 gram Vergroten
  • Verpakking
  • Aantal
  •  
  • Per 24
  • € 19.95
  •  

Almo Nature Classic Raw Pack Tonggol Tonijnfilet 55 gram is een hoogwaardige aanvullende voeding die geschikt is voor volwassen katten van alle rassen.

  • Een smakelijke en visrijke aanvullende voeding
  • Geserveerd in een voedzame bouillon
  • Bereid met de beste ingrediënten

Meer details

Almo Nature Classic Raw Pack Tonggol Tonijnfilet

Almo Nature Classic Raw Pack Tonggol Tonijnfilet is samengesteld uit natuurlijke ingrediënten. Alle aanwezige ingrediënten in het voer van Almo zijn afkomstig van natuurlijke bronnen. Op deze manier biedt dit vismaal een hoogstaande voedingsrijke bodem voor uw kat. De tonijn die in dit voer aanwezig is komt uit de natuur. Almo maakt geen gebruik van kweekvijvers waar tonijn in grote getalen rondzwemt. Door vissen uit de natuur te halen bevatten deze meer voedingstoffen en zijn ze vaak gezonder. Daarnaast is er in de natuur geen gebruik gemaakt van hormonen of antibiotica. Deze vervuilers doen de kwaliteit van de verwerkte vis dalen, vandaar dat Almo heeft besloten enkel natuurlijke tonijn te verwerken in Almo Nature Classic Raw Pack Tonggol Tonijnfilet.

Almo Nature Classic Raw Pack Tonggol Tonijnfilet wordt rauw verpakt en vervolgens warm gemaakt. Op deze manier wordt het voer gesteriliseerd. Door gebruikt te maken van reeds ingepakte voeding blijven alle voedingsstoffen in het voer optimaal behouden. Het kookvocht blijft in het voer aanwezig waardoor de vitaminen en mineralen beter bewaard blijven. Daarnaast kom het ook de smaak van het voer ten goede. Almo Nature Classic Raw Pack Tonggol Tonijnfilet is rijk aan bouillon. Dit stimuleert uw kat om behalve te goed eten ook genoeg vocht binnen te krijgen. Bij het voer is geen gebruik gemaakt van toegevoegde middelen. Er zijn geen additieven aanwezig en er is ook geen gebruik gemaakt van chemische conserveringsmiddelen. Het voer is enkel op natuurlijke wijze samengesteld. Daarnaast zijn er geen kleurstoffen toegevoegd. Kleurstoffen zouden enkel tot doel hebben om het uiterlijk van het voer te verbeteren. De rijke smaak zorgt dat vrijwel elke kat van dit voer zal smullen.

U kunt Almo Nature Classic Raw Pack Tonggol Tonijnfilet goedkoop online bij Brekz kopen.

De houdbaarheid van Almo Nature Classic Raw Pack Tonggol Tonijnfilet staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. Meer informatie vindt u ook bij onze Veelgestelde Vragen (FAQ).
 

Ingrediënten Almo Nature Classic Raw Pack Tonggol Tonijnfilet

Tonggol Tonijnfilet (75%), tonijnbouillon (24%), rijst (1%)
 

Voedingsadvies

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer.

Almo Nature Classic Raw Pack Tonggol Tonijnfilet

Gewicht van de kat in KG Hoeveelheid voer in gram
4 110

Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.
 

Ander voer?

Bent u in plaats van Almo Nature Classic Raw Pack Tonggol Tonijnfilet op zoek naar ander voer voor uw kat kijk dan eens naar Almo Nature Classic Nature Kip & Garnalen. Voor een volledig overzicht kunt u kijken bij al het natvoer van Almo.

Geen klantbeoordelingen voor dit specifieke product tot nu toe

Deel uw ervaringenZoeken
Op werkdagen voor 14.00 besteld, dezelfde dag verstuurd!