Almo Nature Classic Zalm & Pompoen 280 gram

Almo Nature Classic Zalm & Pompoen 280 gram Vergroten
 • Verpakking
 • Aantal
 •  
 • per 6
 • € 14.99
 •  
 • Per 12
 • € 27.99
 •  

Almo Nature Classic Zalm & Pompoen 280 gram is helemaal natuurlijk en puur. Gemaakt uit enkel hoogwaardige grondstoffen zonder conserveringsmiddelen of hulpstoffen.

 • Zeer smakelijke aanvullende voeding
 • Rijk aan heerlijke zalm
 • Vrij van chemische toevoegingen

Meer details

Almo Nature Classic Zalm & Pompoen

Almo Nature Classic Zalm & Pompoen is hoogwaardige voeding, bestaande uit slechts natuurlijke ingrediënten. Het voer is van de beste kwaliteit, onder andere omdat er geen smaakversterkers en kunstmatige conserveringsmiddelen aan toegevoegd worden. Deze variant is geschikt voor volwassen katten bestaat voor 47% uit zalm.

In het Classic assortiment kiest Almo Nature voor ingrediënten die 100% geschikt zijn voor menselijke consumptie en dus erg gezond zijn. De voeding bevat de beste soorten vlees, vis, groenten, fruit en kaas, verpakt in hun eigen bouillon, zodat alle voedingsstoffen bewaard blijven. Het is, door middel van stomen, bereid met verse en natuurlijke ingrediënten. Doordat de voeding gestoomd is, zijn de meeste voedingsstoffen bewaard gebleven. 

Almo Nature maakt vooral voer voor honden en katten omdat dat hun belangrijkste klanten zijn. Ze zijn van mening dat natuurlijke voeding het best voor uw huisdier is. Hun producten zijn dus volledig natuurlijk en worden niet chemisch behandeld. Ook wordt er op de verpakking duidelijk vermeld wat er in het product zit en waar het vandaan komt. 

Bij Brekz bestelt u snel en goedkoop het meest gezonde kattenvoer. Bestel daarom nu Almo Nature Classic Zalm & Pompoen online. Elke verpakking bevat 280 gram en is ook verkrijgbaar in voordeelverpakkingen! 

De houdbaarheid van Almo Nature Classic Zalm & Pompoen staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. Meer informatie vindt u ook bij onze veelgestelde vragen (FAQ).
 

Ingredienten Almo Nature Classic Zalm & Pompoen

Zalmbouillon (47%), zalm (38%), pompoen (12%), rijst (3%)

Analytische bestanddelen 
Ruw eiwit (18,0%), ruw vet (2,0%), ruwe vezel (0,1%), ruwe as (1,0%), metaboliseerbare energie (800,0 kcal/kg)

Voedingsadvies 

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af. Er wordt aangeraden om af te wisselen tussen droog- en natvoer, respectievelijk in de volumeverhouding 60% en 40%. 

Voedingsadvies Almo Nature Classic Zalm & Pompoen
Gewicht van de kat (kg) Natvoer Droogvoer
Gram Gram
4 110 35
6 165 55
8 220 70
10 275 85
12 330 105

 

Ander voer?

Bent u op zoek naar verpakkingen met een andere hoeveelheid? Bekijk dan eens onze Almo Nature natvoer pagina. Hier vind u Almo Nature Classic Nature Zalm & Pompoen. Maar daarnaast bieden we ook bijvoorbeeld de Almo Nature Legend Kip met Pompoen.

Geen klantbeoordelingen voor dit specifieke product tot nu toe

Deel uw ervaringenZoeken
Op werkdagen voor 14.00 besteld, dezelfde dag verstuurd!