Almo Nature Daily Tonijn & Rijst 170 gram

Almo Nature Daily Tonijn & Rijst 170 gram Vergroten
 • Verpakking
 • Aantal
 •  
 • Per 12
 • € 10.49
  € 8.99
 •  
 • Per 24
 • € 18.99
  € 14.99
 •  

Almo Nature Daily Tonijn & Rijst is een natuurlijke, aanvullende voeding voor volwassen katten.

 • Rijk aan vis, gevangen in zee
 • Natuurlijke ingrediënten
 • Vrij van chemische toevoegingen

Meer details

Almo Nature Daily Tonijn & Rijst

Almo Nature Daily Tonijn & Rijst is een aanvullende kattenvoeding op basis van natuurlijke ingrediënten van hoge kwaliteit. De verse vis, minstens 61%, is afkomstig uit de zee. Hierdoor bevat het voer geen antibiotica of hormonen, wat vaak wel het geval is bij vis uit fokkerijen. De tonijn wordt gekookt en gesneden zonder dat er een chemische behandeling heeft plaatsgevonden. Doordat de voeding in zijn eigen bouillon geconserveerd wordt blijven zo veel mogelijk van de oorspronkelijke voedingsstoffen bewaard en behoudt het voer zijn pure smaak. Daardoor zal uw kat van deze maaltijd kunnen smullen!

Ook is Almo Nature Daily Tonijn & Rijst vrij van kunstmatige vitaminen en mineralen. De vitaminen en mineralen die aan dit voer zijn toegevoegd zijn afkomstig uit natuurlijke producten. Dit bevordert de gezondheid van uw kat en ondersteunt het immuunsysteem. Het wordt aangeraden om geregeld van de verschillende varianten van de blikvoeding af te wisselen, zodat uw kat de juiste hoeveelheid van alle voedingsstoffen binnenkrijgt. Een voeding op basis van tonijn en rijst bevat namelijk van nature andere voedingsstoffen dan een voeding op basis van kip en pompoen. Dus bent u op zoek naar een smakelijke, gezonde en natuurlijke voeding voor uw kat? Bestel dan nu Almo Nature Daily Tonijn & Rijst goedkoop online bij Brekz!

De houdbaarheid van Almo Nature Daily Tonijn & Rijst staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. Meer informatie vindt u ook bij onze veelgestelde vragen (FAQ).
 

Ingrediënten Almo Nature Daily Tonijn & Rijst

Tonijn (61%), visbouillon, rijst (minstens 5%).

Analytische bestanddelen:

Ruw eiwit (14.0%), ruw vet (2.5%), ruwe celstof (0.25%),  ruwe as (1.2%), vitamine E (19 mg/kg), vocht (75.0%). 

Toegevoegde voedingsmiddelen:

Geleermiddel guar (0.2%).
 

Voedingsadvies

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Het wordt aangeraden om Almo Nature Daily Tonijn & Rijst te combineren met droogvoer en om regelmatig af te wisselen tussen de verschillende smaken natvoer voor een gezond en lang leven. 

Voedingsadvies Almo Nature Daily Tonijn & Rijst
Gewicht kat (kg) Hoeveelheid voeding 
Gram
4 110 nat en 35 droog
6 165 nat en 55 droog
8 220 nat en 70 droog
10 275 nat en 85 droog
12 330 nat en 105 droog


Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af. 
 

Ander voer?

Bent u op zoek naar een alternatief voor Almo Nature Daily Tonijn & Rijst? Bekijk dan eens ons totaalaanbod van Almo Nature nat kattenvoer op onze website. We beschikken over een ruim aanbod aan (blik)voeding in verschillende smaken, zoals Almo Nature Daily Tonijn & Kip en Almo Nature Daily Tonijn & Sardine. Zo kunt u uw kat een afwisselende maaltijd aanbieden.

Geen klantbeoordelingen voor dit specifieke product tot nu toe

Deel uw ervaringenZoeken
Op werkdagen voor 14.00 besteld, dezelfde dag verstuurd!