Almo Nature Daily Tonijn & Sardine 170 gram

Almo Nature Daily Tonijn & Sardine 170 gram Vergroten
 • Verpakking
 • Aantal
 •  
 • Per 12
 • € 10.49
  € 8.99
 •  
 • Per 24
 • € 18.99
  € 14.99
 •  

Almo Nature Daily Tonijn & Sardine is een 100% natuurlijke voeding voor uw kat. Gemaakt uit enkel hoogwaardige grondstoffen.

 • zonder conserveringsmiddelen
 • bevat 170 gram vis per blikje
 • optimale voedingswaarde

Meer details

Almo Nature Daily Tonijn & Sardine

Almo Nature Daily Tonijn & Sardine is kattenvoer dat geschikt is voor elke volwassen kat. Het voer staat vooral bekend om zijn samenstelling. Het is enkel opgebouwd uit natuurlijke ingrediënten. Dit is gedaan om de voedingswaarde, de verteerbaarheid en de smaak van het voer zo optimaal mogelijk te maken. De natuurlijke ingrediënten in dit voer zijn hoofdzakelijk tonijn en sardienen. Deze zijn afkomstig uit de zee. Het zijn dus geen vissen die gevangen zijn in kweekvijvers van grote kwekerijen. Dit zorgt ervoor dat de vis zijn natuurlijke oorsprong behoudt en dus niet bewerkt is met allerlei toegevoegde middelen. Doordat het voer is gekookt en vervolgens is geconserveerd in zijn eigen kookvocht zijn alle voedingsmiddelen uitstekend bewaard gebleven. Dit maakt het voer een uitstekende voedzame maaltijd.
 
Almo Nature Daily Tonijn & Sardine bestaat hoofdzakelijk uit tonijn en sardienen omdat dit het dichtst in de buurt komt van het natuurlijke dieet van uw kat. Van oorsprong zijn katten vleeseters. Het is belangrijk om rekening te houden met deze achtergrond van uw kat en hem dus dagelijks te voorzien van veel vlees of vis. Doordat er zoveel natuurlijke ingrediënten in het voer aanwezig zijn die passen bij het dieet van uw kat, zijn toegevoegde voedingsmiddelen overbodig. Er zijn in het voer geen chemische toevoegingen gedaan. Ook zijn er geen kunstmatige vitaminen en mineralen in het voer verwerkt. In het voer zijn ook geen kleurstoffen verwerkt die enkel tot doel zouden hebben om het uiterlijk van de voeding te verbeteren. Door uitsluitend gebruik te maken van natuurlijke ingrediënten heeft het voer een sterke uitgesproken smaak waar vrijwel elke kat van zal smullen. 

Bij Brekz kunt u het beste voer voor uw kat eenvoudig en goedkoop online bestellen. Koop nu Almo Nature Daily Tonijn & Sardine tegen de scherpste prijzen of bekijk ons uitgebreide assortiment.
 
De houdbaarheid van Almo Nature Daily Tonijn & Sardine staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 

 

Voedingsadvies

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.
 
Voedingstabel Almo Nature Daily Tonijn & Sardine

Gewicht van de kat in KG Hoeveelheid voer in gram
Kleine kat 70
Middelgrote kat 140
Grote kat 210

 

Ingrediënten Almo Nature Daily Tonijn & Sardine

Tonijn (51%) , Sardines (10%) , Rijst (5%).
 

Ander voer?

Bent u in plaats van Almo Nature Daily Tonijn & Sardine op zoek naar ander voer voor uw kat kijk dan eens naar Almo Nature Classic Cuisine Kipfilet en Kaas. Voor een volledig overzicht kunt u kijken bij al het natvoer van Almo.
 

Geen klantbeoordelingen voor dit specifieke product tot nu toe

Deel uw ervaringenZoeken
Op werkdagen voor 14.00 besteld, dezelfde dag verstuurd!