Almo Nature Legend met Tonijn, Kip en Kaas 70 gram

Almo Nature Legend met Tonijn, Kip en Kaas 70 gram Vergroten
 • Verpakking
 • Aantal
 •  
 • Per 12
 • € 10.50
 •  
 • Per 24
 • € 19.99
 •  

Almo Nature Legend met Tonijn, Kip en Kaas is een kattenvoeding op basis van natuurlijke ingrediënten van hoge kwaliteit.

 • Heerlijke natvoeding
 • Op natuurlijke wijze bereid
 • Bevat essentiële voedingstoffen

Meer details

Almo Nature Legend met Tonijn, Kip en Kaas

Almo Nature Legend met Tonijn, Kip en Kaas is een kattenvoeding op basis van natuurlijke ingrediënten van hoge kwaliteit. De voeding van Almo Nature Legend bevat een relatief hoog aandeel vers vlees, in dit geval 70% tonijn en kip. Deze kip en tonijn hebben vrij geleefd. Hierdoor bevat het voer geen antibiotica of hormonen, wat vaak wel het geval is bij vlees uit fokkerijen. De kip en tonijn worden gekookt en gesneden zonder dat er een chemische behandeling heeft plaatsgevonden. Doordat de voeding in zijn eigen kookvocht geconserveerd wordt blijven zo veel mogelijk van de oorspronkelijke voedingsstoffen bewaard en behoudt het voer zijn pure smaak. Daardoor zal uw kat van deze maaltijd kunnen smullen!

Almo Nature Legend Tonijn met Kip en Kaas wordt geproduceerd zonder dat daar conserveringsmiddelen, kleurstoffen of voedingsstoffen aan toegevoegd worden. Hierdoor heeft het voer een heerlijke pure smaak en zijn alle essentiële voedingsstoffen rechtstreeks afkomstig uit de tonijn, kip en kaas. Het wordt hierdoor echter aangeraden om geregeld van de verschillende varianten van de blikvoeding af te wisselen, zodat uw kat de juiste hoeveelheid van alle voedingsstoffen binnenkrijgt.

Dus bent u op zoek naar een smakelijke en pure voeding voor uw kat? Bestel dan nu Almo Nature Legend Tonijn met Kip en Kaas goedkoop online bij Brekz!

De houdbaarheid van Almo Nature Legend met Tonijn, Kip en Kaas staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
 

Ingrediënten Almo Nature Legend met Tonijn, Kip en Kaas

Tonijn (35%), kip (35%), visbouillon (24%), kaas (5%), rijst (1%).

Analytische bestanddelen:

Ruw eiwit (17.0%), ruwe vezel (0.1%), ruw vet (2.0%) ruwe as (1.0%), vocht (75.0%). 

Toegevoegde voedingsmiddelen:

De voeding bevat geen toegevoegde voedingsmiddelen. 
 

Voedingsadvies Almo Nature Legend met Tonijn, Kip en Kaas

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Het wordt aangeraden om Almo Nature Legend Tonijn met Kip en Kaas te combineren met droogvoer en om regelmatig af te wisselen tussen de verschillende smaken natvoer voor een gezond en lang leven. 

Voedingstabel Almo Nature Legend Tonijn met Kip en Kaas
Gewicht kat (kg) Hoeveelheid voeding 
Gram
4 110 nat en 35 droog
6 165 nat en 55 droog
8 220 nat en 70 droog
10 275 nat en 85 droog
12 330 nat en 105 droog


Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af. 
 

Ander voer?

Bent u op zoek naar een alternatief voor Almo Nature Legend Tonijn met Kip en Kaas? Bekijk dan eens ons totaalaanbod van Almo Nature nat kattenvoer op onze website. We beschikken over een ruim aanbod aan (blik)voeding in verschillende smaken. Zo kunt u uw kat een afwisselende maaltijd aanbieden. 

Geen klantbeoordelingen voor dit specifieke product tot nu toe

Deel uw ervaringenZoeken
Op werkdagen voor 14.00 besteld, dezelfde dag verstuurd!