Biofood Krokant hondenvoer

Biofood Krokant hondenvoer Vergroten
 • Verpakking
 • Aantal
 •  
 • 12.5 kg
 • € 33.25 (€ 2.66/kg)
 •  
 • 2 x 12,5 kg
 • € 62.85 (€ 2.51/kg) Meest verkocht
 •  

Biofood Krokant is compleet hondenvoer voor volwassen honden.

 • Hoge kwaliteit ingrediënten
 • Zorgt voor betere vetering
 • Draagt bij aan een goede conditie van uw hond
 • Heef een hoog vleesaandeel

Meer details

Biofood Krokant Hondenvoer

Biofood Krokant Hondenvoer is een volledige voeding op natuurlijke basis voor volwassen honden van elk ras. De voeding is licht verteerbaar en zeer smaakvol. De voeding bevat eiwitten, vetten, koolhydraten, vitaminen en mineralen die bijdragen aan een goede gezondheid van uw hond. De bronnen van eiwitten, koolhydraten en vetten zijn van hoge kwaliteit. Deze voedingsstoffen zorgen voor een betere vertering, de opbouw en het behoud van sterke en gezonde spieren, een gezonde ontlasting en een goede lichamelijke conditie van uw hond. Het hoge vleesaandeel in het hondenvoer zorgt ervoor dat de voedingsstoffen perfect opgenomen kunnen worden.  

Biofood Krokant Hondenvoer bevat cranberry. Hierin zitten veel gezonde antioxidanten, mineralen en vitaminen, zoals vitamine A, C en B, pantotheenzuur en biotine. Dit verbetert onder andere het immuunsysteem van uw hond. Ook bevat het Spirulina, een blauwgroene zoetwateralg. Ook dit bevat mineralen, vitaminen (B12 en K), essentiële aminozuren en essentiële vetzuren (GLA). De juiste vetzuren ondersteunen onder andere een gezonde huid en vacht. Wilt u uw hond een natuurlijke en gezonde maaltijd voorschotelen? Koop dan nu Biofood Krokant Hondenvoer goedkoop online op Brekz.be!

De houdbaarheid van Biofood Krokant Hondenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. Meer informatie vindt u ook bij onze veelgestelde vragen (FAQ)

Ingrediënten Biofood Krokant Hondenvoer

Granen (ontsloten tarwe, maïs), vlees (kip, rund en lamsvlees), dierlijke bijproducten (lever, hart en pens), plantaardige bijproducten (zeewierextract, bietenpulp, cranberry), oliën (zalm- en visolie), vet (kip en schaap), plantaardige vitamines en mineralen (pre-mix), digest (lecithine, natuurkruiden, spirulina).

Analytische bestanddelen:

Eiwit (25,0%), vet (9,0%), vocht (10%), ruw as (7,0%), ruwe celstof (3%), calcium (1,4%), fosfor (1,0%).

Toegevoegde voedingsmiddelen:

Vitamine A (20000 IE), Vitamine D₃ (2000 IE), Vitamine E (65 IE), ijzer (50 mg), jodium (1,5 mg), koper (5 mg), mangaan (35 mg), zink (65 mg), selenium (0,2 mg).

Voedingsadvies 

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer.


Voedingsadvies Biofood Krokant Hondenvoer
Lichaamsgewicht (kg) Hoeveelheid voeding
gram
1-5 60-130
5-10 130-190
10-25 190-330
25-35 330-480
35-45 480-600
45-60 600-750


Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af. 

Ander voer?

Bent u op zoek naar een alternatief voor Biofood Krokant Hondenvoer? Bekijk dan eens ons totaalaanbod hondenvoer van het merk Biofood 

Geen klantbeoordelingen voor dit specifieke product tot nu toe

Deel uw ervaringenZoeken
Op werkdagen voor 14.00 besteld, dezelfde dag verstuurd!