Biofood Kattenbrokjes 3-mix kattenvoer

Biofood Kattenbrokjes 3-mix kattenvoer Vergroten
 • Verpakking
 • Aantal
 •  
 • 10 kg
 • € 34.95 (€ 3.50/kg)
 •  
 • 2 x 10 kg
 • € 66.25 (€ 3.31/kg) Meest verkocht
 •  

Biofood Kattenbrokjes 3-mix kattenvoer is een natuurlijke, smaakvolle, gezonde en complete voeding voor katten.

 • Smakelijk en gezonde voeding
 • Voor een stralende vacht
 • Ondersteunt de spijsvertering

Meer details

Biofood Kattenbrokjes 3-mix kattenvoer

Biofood kattenbrokjes 3-mix is een smakelijke, gezonde, natuurlijke en complete voeding voor uw volwassen kat. De voeding is zorgvuldig bereid en bevat natuurlijk geselecteerde ingrediënten van een hoge kwaliteit, zoals kip, rund en zalm(olie). Daarnaast zijn er natuurkruiden en taurine aan toegevoegd. Kip, rund en zalm zijn bronnen van eiwitten, die onder andere zorgen voor gezonde en sterke spieren. Koolhydraten en vetten leveren energie, waardoor uw kat de hele dag buiten kan spelen. Zalm bevat bovendien Omega 3- en Omega 6-vetzuren. Deze stoffen leveren onder andere een bijdrage aan een gezonde huid en een glanzende vacht, en ook de gewrichten worden ondersteund. Taurine ondersteunt de ogen en het hart van uw kat, waardoor ze nog lang gezond kan blijven. 

Doordat de ingrediënten van Biofood kattenbrokjes 3-mix van hoge kwaliteit zijn wordt de voeding beter verteerd en is de ontlasting van een goede kwaliteit. Het hoge vleesaandeel zorgt bovendien voor een hoge acceptatie van het voer.

Dus bent u op zoek naar een smakelijke en gezonde voeding voor uw kat? Bestel dan nu Biofood kattenbrokjes 3-mix goedkoop online bij Brekz. Uw kat zal zeker van deze heerlijke maaltijd kunnen genieten! 

De houdbaarheid van Biofood kattenbrokjes 3-mix staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. Meer informatie vindt u ook bij onze veelgestelde vragen (FAQ).
 

Ingrediënten Biofood Kattenbrokjes 3-mix kattenvoer

Granen (ontsloten: tarwe, maïs), vlees (kip- rundvlees) en dierlijke bijproducten (lever, hart, pens), plantaardige bijproducten (zeewierextract, gist), vis (zalm) en visbijproducten (orgaanvlees), oliën (zalm- en visolie), vet (kip), plantaardige vitaminen en mineralen (premix), digest (kippenlever, taurine, natuurkruiden).

Analytische bestanddelen:

Ruw eiwit (30%), ruw vet (10%), ruwe as (8%), ruwe celstof (2,5%), vocht (10%), calcium (1,5%), fosfor (1,0%).

Toegevoegde voedingsmiddelen:

IJzer (75 mg/kg), jodium (1,5 mg/kg), kobalt (0,5 mg/kg), koper (5 mg/kg), mangaan (30 mg/kg), zink (65 mg/kg), taurine (1000 mg/kg), magnesium (0,13%), sodium (6,5 g/kg), natriumchloride (1%), vitamine A (25000 IE/kg), vitamine D3 (2000 IE/kg), vitamine E (125 mg/kg).  
 

Voedingsadvies Biofood Kattenbrokjes 3-mix kattenvoer

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer.  

Voedingstabel Biofood Kattenbrokjes 3-mix kattenvoer
Gewicht kat (kg) Hoeveelheid voeding 
Gram
2-3 35-45
3-4 45-50
4-5 50-60
5-6 60-70
>6  10 g/kg gewicht
Drachtige en actieve katten 100-140
Zogende katten 150-250


Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af. 
 

Ander voer?

Bent u op zoek naar een alternatief voor Biofood kattenbrokjes 3-mix? Bekijk dan eens ons totaalaanbod van Biofood kattenvoer op onze website. We beschikken over een ruim aanbod aan voeding voor katten van verschillende leeftijden en voor katten met speciale voedingseisen. Biofood Sensitive kattenvoer is geschikt voor katten met voedselovergevoeligheid en Biofood Senior kattenvoer voor wanneer uw kat wat ouder is.

Geen klantbeoordelingen voor dit specifieke product tot nu toe

Deel uw ervaringenZoeken
Op werkdagen voor 14.00 besteld, dezelfde dag verstuurd!