Britse korthaar kattenvoer

De Britse korthaar is een gemakkelijke kat met een rustig karakter. De kat heeft weinig ruimte nodig en is daarom zeer geschikt als binnenhuis kat. Voor de Britse korthaar hebben wij speciaalvoer wat zorgt voor een mooie, glanzende vacht.
Lees meer..

Kattenvoer voor Britse korthaar

In ons assortiment hebben we twee verschillende soorten kattenvoer voor Britse korthaar katten. De Britse korthaar is voor veel mensen een geliefde huiskat. De katten hebben een gespierde bouw en kenmerkende bolle wangen. Door hun grote lichaam kunnen de beesten snel last krijgen van gewrichtsproblemen. Daarnaast zijn de dieren gevoelig voor gebits- en hartaandoeningen. Ook hebben ze een speciale vacht die de juiste voeding nodig heeft. Dankzij onze ervaring met kattenvoer kunt u bij ons altijd de beste aanbieding online bestellen.

De houdbaarheidsduur van Kattenvoer voor Britse korthaar katten varieert meestal tussen 6 en 18 maanden en staat op de verpakking vermeld. Deze termijn is in het algemeen ruim voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.


Assortiment Kattenvoer voor Britse korthaar

U heeft op onze website keuze uit twee verschillende soorten voer voor uw Britse korthaar. Het ene voer is geschikt voor uw kitten en het andere voer is geschikt voor uw volwassen kat. Het speciaalvoer dat voor dit soort katten gemaakt is zorgt ervoor dat de dieren een mooie, gezonde en glanzende vacht krijgen.
 

Royal Canin British Shorthair Adult

Royal Canin British Shorthair 34 kattenvoer is gemaakt voor de Britse korthaar van 1-12 jaar oud. Door de gewrichtsproblemen waar de kat aan kan lijden is het belangrijk dat deze de juiste soort voeding krijgt. Daarbij komt het vaak voor dat deze katten last krijgen van hun gebit of dat ze hartkwalen krijgen. Dit voer geeft ondersteuning aan de gewrichten en bevordert de mond- en gebitshygiëne. Daarnaast ondersteunt dit voer de hartspier en helpt deze gezond te houden. De bijzondere vacht van dit dier heeft ook de juiste voeding nodig. Met dit voer geeft u uw kat de juiste voedingsstoffen en krijgt hij een gezonde en mooi glanzende vacht.
 

Royal Canin British Shorthair Kitten

Royal Canin British Shorthair Kitten is speciaal ontwikkeld voor Britse Kortharen tussen de 4 en 12 maanden oud. Dit voer draagt bij aan het op peil houden van een gezonde spijsvertering. Daarnaast zorgen de toegevoegde oxidanten ervoor dat de natuurlijke weerstand van het jonge dier wordt opgebouwd. Het brokje is speciaal ontwikkeld voor de kleine kat en is makkelijk op te pakken. Daarnaast zorgt de structuur ervoor dat de kat er goed op kauwt. Dit bevordert de spijsvertering en helpt tevens om tandplak te voorkomen.


Ander ras?

Zoekt u in plaats van  kattenvoer voor Britse korthaar katten speciaal afgestemde voeding voor een ander ras? Kijk dan op onze pagina voor alle kattenrassen!

Zoeken
Op werkdagen voor 14.00 besteld, dezelfde dag verstuurd!