Top 5 voordelen van Brekz

-Tot 40% goedkoper dan elders
-Op werkdagen voor 14:00 besteld, dezelfde dag verzonden
-Geen verzendkosten vanaf €39
-Eenvoudig bestellen
-Veilig betalen

Deskundig in dierverzorging
Brekz.be is een online dierenwinkel voor al uw diervoeding en dierbenodigdheden.

Snel thuisbezorgd in heel België
Na uw bestelling dragen wij zorg voor snelle levering. Op een werkdag wordt uw bestelling dezelfde dag verstuurd mits u voor 14:00 besteld. Nadat uw bestelling is verstuurd kunt u uw bestelling volgen via het Track & Trace systeem.

Voordelige producten en gratis verzending vanaf €79
Bij Brekz doen wij er alles aan om u altijd zo voordelig mogelijk te kunnen voorzien van uw favoriete dierenproducten. Bij een bestelling van minimaal €79 bezorgen wij de producten ook nog eens gratis aan huis!

Brede keuze in zeer uitgebreid assortiment
Brekz.be voorziet in duizenden dierproducten zoals diervoeding, dier accessoires, verzorgingsproducten en diermedicijnen voor alle grote en kleine dieren. Met onze kennis en uitgebreide ervaring hebben wij de beste producten geselecteerd voor uw huisdier. Vrijwel alle artikelen zijn vanuit voorraad leverbaar.
 
Al meer dan 60 jaar ervaring
Het bedrijf Brekz werd in 1949 opgericht als een kippen opfokbedrijf. Later volgde verbreding van het assortiment. Vanaf 1987 heeft Brekz zich gespecialiseerd in diervoeding en dierverzorging artikelen. Enkele jaren geleden werd besloten het succes uit te breiden door middel van een online dierenwinkel zodat dierenliefhebbers in de hele Benelux kunnen profiteren van de deskundigheid en het aanbod van Brekz.

Deskundig advies
Het team van Brekz.be bestaat uit mensen met passie en toewijding voor dieren. Heeft u vragen over de verzorging van uw huisdier dan kunt u gratis bellen voor advies. Ons deskundig personeel zal u graag te woord staan.

Wij wensen u veel winkelplezier toe!


Zoeken
Op werkdagen voor 14.00 besteld, dezelfde dag verstuurd!