Voer voor Drachtige en Zogende Honden

Zie hier speciaal voer voor drachtige en zogende teefjes. Tevens hebben wij hier ook voer voor de puppy’s.

Producten per pagina

Producten per pagina

Hondenvoer voor een zogende hond

U vindt bij ons verschillende soorten hondenvoer voor een zogende hond. Daarnaast vindt u hier voer dat geschikt is voor puppy's en drachtige honden. Voer voor zogende honden is gericht op het stimuleren van de melkproductie en het bevorderen van het herstelproces van de teef. Zogende honden hebben ander en meer voeding nodig dan andere volwassen honden. Dit kan wel oplopen tot 2 tot 3 keer de oorspronkelijke hoeveelheid. Door dit aangepaste voedingspatroon is het belangrijk dat u het juiste hondenvoer koopt. Voor de exacte hoeveelheid die uw hond tijdens het zogen nodig heeft raden we u aan om extra informatie op te vragen bij uw dierenarts. Door onze scherpe acties en ervaring met hondenvoer kunnen we u veelal goede en goedkope producten aanbieden!

De houdbaarheidsduur van hondenvoer voor een zogende hond varieert meestal tussen 6 en 18 maanden en staat op de verpakking vermeld. Deze termijn is in het algemeen ruim voldoende wanner u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.


Assortiment hondenvoer voor een zogende hond

U heeft bij ons keuze uit verschillende soorten hondenvoer voor een zogende hond. Een veel verkochte zak voer voor zogende honden is de Royal Canin Maxi Starter. Dit voer is tevens geschikt voor drachtige honden. Al onze Royal Canin Starter producten zijn geschikt voor zowel de moeder als de puppy's. Daarnaast is Nutro Choice Puppy geschikt voor zowel puppy's als drachtige of zogende moeders. U heeft bij ons keuze uit verschillende soorten voer met verschillende ingredienten. Pedigree Junior KipSmølke Puppy en Hill's Puppy Lam & Rijst hondenvoer zijn volledig bedoeld voor het voeden van uw pup. Bij Hill's heeft u zelfs de mogelijkheid om het soort voer aan te passen aan de grootte van uw hond. Daarnaast bieden we accessoires aan die u kunnen helpen met het voeden van de pups. U kunt hierbij denken aan een hulpkit voor zogende pups of een complete voedingsset


Drachtige Hond

De zwangerschap van een hond vraagt vaak veel extra energie van het teefje. Tijdens de eerste 5 weken is hier nog niet zoveel van te merken maar na deze periode van 35 dagen is het verstandig om de zwangerschap te ondersteunen met op maat gemaakt voedsel. Het is vooral belangrijk dat op dit moment voeding wordt gegeven dat extra eiwitten bevat. Daarbij is het belangrijk dat de hoeveelheid voeding langzaamaan wordt opgebouwd. Raadzaam is om ongeveer 10% - 15% meer voer per week te geven. We raden u wel aan om voor de beste hoeveelheden contact op te nemen met uw dierenarts.


Puppy of een volwassen hond?

Naast hondenvoer voor een zogende hond bieden we ook andere soorten hondenvoer aan. Zodra uw hond niet meer zogend is kunt u weer overstappen op voer voor een volwassen hond. Behalve voer voor uw zogende hond kunt u ook kijken naar voer dat speciaal gemaakt is voor uw puppy.

Zoeken
Op werkdagen voor 14.00 besteld, dezelfde dag verstuurd!