Duitse Dog hondenvoer

De Duitse Dog staat bekend om de krachtige en elegante lichaamsbouw. De hond is geschikt als gezinshond, mits de hond op een juiste manier is opgevoed. Voor de Duitse Dog is er krachtige voeding ontwikkeld voor de ondersteuning van de gewrichten en spieren in het grote lichaam. Hier vindt u de juiste voeding voor uw Duitse dog.
Lees meer..

Duitse Dog hondenvoer

De Duitse Dog is een imposante hond met specifieke voedingsbehoeften. Voor Duitse Dog hondenvoer bent u bij Brekz aan het juiste adres! 

Groot, sterk én elegant; de Duitse Dog is een van de grootste hondenrassen ter wereld en staat bekend om zijn krachtige, mooie lichaamsbouw. Achter de atletische bouw van de Duitse Dog gaat een rustig en volgzaam karakter schuil. Deze vriendelijke reus is geschikt als gezinshond, maar heeft natuurlijk wel ruimte en een eigen plekje nodig.

De Duitse Dog kan afhankelijk van het geslacht een hoogte tot 85 cm en een gewicht tot 80 kg bereiken. Het lichaam van een Duitse Dog bestaat bovendien voor 80% uit spieren. Zijn korte, gladde vacht beschermt niet veel tegen de kou. Dit zijn meerdere redenen waarom deze hond veel meer energie nodig heeft dan andere honden. Het indrukwekkende gestalte van de Duitse Dog en de zeer lange groeiperiode vragen ook veel van zijn gewrichten, wat de behoefte aan calcium groter maakt. De Duitse Dog heeft daarnaast een relatief kort spijsverteringskanaal. Hierdoor heeft een Duitse Dog een grotere kans op slappe ontlasting. 

Al deze eigenschappen maken de Duitse Dog een hond met speciale behoeften als het om voeding gaat. Dit ras heeft zijn leven lang goed uitgebalanceerde voeding nodig.

Assortiment Duitse Dog hondenvoer

Bij Brekz kunt u relatief goedkoop en toch kwalitatief zeer goed Duitse Dog hondenvoer kopen. Royal Canin maakt zeer hoogwaardig hondenvoer van de beste kwaliteit. De houdbaarheidsduur van Duitse Dog hondenvoer varieert meestal tussen de 6 en 18 maanden en staat op de verpakking vermeld. Deze termijn is in het algemeen ruim voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Royal Canin Duitse Dog Adult hondenvoer

Royal Canin Great Dane 23 adult hondenvoer is rasspecifieke voeding voor de Duitse Dog vanaf 24 maanden. De vorm, textuur, samenstelling en het formaat van de brok zijn aangepast aan de behoeften van dit grote hondenras. Dit Duitse Dog hondenvoer:

  • bestaat uit een grote brok, die het kauwen stimuleert, mondhygiëne verbetert, de snelheid van voedselinname helpt verminderen en de spijsvertering helpt verbeteren 
  • bevat de juiste hoeveelheid energie voor uw Duitse Dog
  • ondersteunt een gezonde spijsvertering en evenwichtige darmflora, wat vaak een verbetering van de kwaliteit van de ontlasting tot resultaat heeft
  • helpt de gewrichten en spieren in het grote lichaam sterk en soepel te houden
  • helpt de lichaamsconditie van uw hond optimaal te houden.

Ander ras?

Bent u in plaats van Duitse Dog hondenvoer op zoek naar voeding die geschikt is voor een ander hondenras? Neemt u dan een kijkje op onze pagina voor alle andere hondenrassen.

Zoeken
Op werkdagen voor 14.00 besteld, dezelfde dag verstuurd!