Eukanuba Adult Healthy Digestion Lam en Lever

Eukanuba Adult Healthy Digestion Lam en Lever Vergroten
 • Verpakking
 • Aantal
 •  
 • 4 kg
 • € 26.95 (€ 6.74/kg)
 •  
 • 2 x 4 kg
 • € 49.95 (€ 6.24/kg) Meest verkocht
 •  

Eukanuba Adult Healthy Digestion Lam kattenvoer t is voor volwassen katten ouder dan één jaar. Eukanuba Adult Healthy Digestion Lam kattenvoer zorgt voor:

 • Een natuurlijke balans van de urinewegen door een lage pH en kleine hoeveelheid magnesium
 • Een gezonde vacht door omega-6 en omega-3 vetzuren
 • Een goed darmstelsel door de goed verteerbare vezels

Meer details

Eukanuba Adult Healthy Digestion Lam kattenvoer

Eukanuba Adult Healthy Digestion Lam kattenvoer is een voeding die is ontwikkeld voor volwassen katten om hun gezondheid te ondersteunen. Een hoog gehalte aan dierlijk eiwit helpt bij de opbouw en het behoud van slanke spieren. Ook de spijsvertering wordt ondersteund, met behulp van probiotica en natuurlijke vezels. Een kat hoort een gezonde huid en een stralende vacht te hebben. De toevoeging van Omega-3- en Omega-6-vetzuren uit visolie helpt hierbij. Zo zal uw kat er prachtig uitzien. 

Eukanuba Adult Healthy Digestion Lam kattenvoer bevat een speciale formule met een laag magnesiumgehalte die de gezondheid van de urinewegen ondersteunt. Ook helpt het bij het gezond houden van het gebit en de botten door de toevoeging van calcium, afkomstig uit lever. Ook de krokantheid van de brokjes ondersteunen de gezondheid van het gebit. Vitamine E, een natuurlijk antioxidant, verbetert de natuurlijke weerstand en ondersteunt het immuunsysteem. Bestel dus goedkoop Eukanuba Adult Healthy Digestion Lam kattenvoer, met positieve ervaringen van onze klanten, en ondersteun zo de gezondheid van uw kat. 

De houdbaarheid van Eukanuba Adult Healthy Digestion Lam kattenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. Meer informatie vindt u ook bij onze veelgestelde vragen (FAQ)

Ingrediënten Eukanuba Adult Healthy Digestion Lam kattenvoer

Gedroogde kip en kalkoen (27%, een natuurlijke bron van taurine), lam (14%), kippenlever (8%), rijst, maïsgries, dierlijk vet, vismeel, gedroogde bietenpulp (2,4%), gedroogde hele eieren, kippenaroma, kaliumchloride, gedroogde biergist, natriumchloride, calciumcarbonaat.

Analytische bestanddelen:

Eiwit (35,0%), vet (22,0%), Omega-6-vetzuren (3,50%), Omega-3-vetzuren (0,70%), vocht (8,00%), ruw as (6,20%), ruwe celstof (2,00%), calcium (1,05%), fosfor (0,85%), magnesium (0,09%).

Toegevoegde voedingsmiddelen:

Vitamine A (22000 IU/kg), vitamine Dз (1100 IU/kg), vitamine E (alfa-tocoferol) (200 mg/kg).

Voedingsadvies

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer.


Voedingsadvies Eukanuba Adult Healthy Digestion Lam kattenvoer
Lichaamsgewicht (kg) Hoeveelheid voeding
gram
2 25-35
4 50-70
6 75-105
8 100-140
10 125-170


Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af. 

Ander voer?

Bent u op zoek naar een alternatief voor Eukanuba Adult Healthy Digestion Lam kattenvoer? Bekijk dan eens ons aanbod van Eukanuba kattenvoer voor volwassen katten.

Geen klantbeoordelingen voor dit specifieke product tot nu toe

Deel uw ervaringenZoeken
Op werkdagen voor 14.00 besteld, dezelfde dag verstuurd!