Eukanuba Top Condition 7+ (Senior) voor de kat

Eukanuba Top Condition 7+ (Senior) voor de kat Vergroten
 • Verpakking
 • Aantal
 •  
 • 4 kg
 • € 31.95 (€ 7.99/kg)
 •  
 • 10 kg
 • € 56.95 (€ 5.70/kg)
 •  
 • 2 x 4 kg
 • € 60.95 (€ 7.62/kg)
 •  
 • 2 x 10 kg
 • € 109.95 (€ 5.50/kg) Meest verkocht
 •  

Eukanuba Senior voor de kat is speciaal kattenvoer voor alle oudere katten vanaf 7 jaar.

De unieke samenstelling is afgestemd op de stofwisseling van de oudere kat. Dit kattenvoer kent een perfecte balans van o.a. eiwitten, vet, vitaminen en mineralen. Zo krijgt uw huisdier precies wat hij nodig heeft.

Meer details

Eukanuba Top Condition 7+ (Senior) voor de kat

Eukanuba Top Condition 7+ (Senior) voor de kat is gezonde voeding voor katten op leeftijd die nog een steuntje in de rug wel kunnen gebruiken. Bij oudere katten is er de kans dat de weerstand wat vermindert, de huid slechter wordt en de opname van voedingsstoffen vertraagd wordt. Daarnaast kunnen urinewegen minder gezond worden en kan het gebit achteruit gaan. Om dergelijke symptomen tegen te gaan is het belangrijk dat uw oudere kat de juiste voeding voorgeschoteld krijgt. Eukanuba Top Condition 7+ (Senior) voor de kat is hier bij uitstek geschikt voor.

De voeding is rijk aan lever dat calcium en andere mineralen. Hierdoor worden de botten en gewrichten van uw kat ondersteund. Daarnaast zorgt de aanwezige Vitamine E ervoor dat de natuurlijke weerstand en het immuunsysteem van de kat gezond blijft. De toevoeging van omega-3 en omega-6 helpen om de huid en vacht van uw kat gezond en glanzend te houden. Het lage magnesiumgehalte helpt om de urinewegen minder te belasten. Door de aanwezige bietenpulp wordt de verteerbaarheid van het voedsel makkelijk en kan de kat de aanwezige voedingsstoffen beter opnemen. De krokante brokjes waarin dit voer geperst zit helpen het gebit van uw kat gezonder en sterker te maken. Eukanuba Top Condition 7+ (Senior) voor de kat kunt u in een verpakking van 4kg kopen via Brekz.be.

De houdbaarheid Eukanuba Top Condition 7+ (Senior) voor de kat staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. Meer informatie vindt u ook bij onze Veelgestelde Vragen (FAQ).

Ingrediënten Eukanuba Top Condition 7+ (Senior) voor de kat

Gedroogde kip en kalkoen (29%, een natuurlijke bron van taurine), kippenorganen, kippenlever (9%), dierlijk vet, maïsgries, rijst, vismeel, gedroogde hele eieren, gedroogde bietenpulp (3%), kippenaroma, gedroogde biergist, kaliumchloride, maïs, fructo-oligosacchariden, natriumchloride, mannanoligosacchariden, calciumcarbonaat, glucosamine, goudsbloemextract, borage-olie, chondroïtinesulfaat.

Analytische bestandsdelen

Eiwit (35%), vetgehalte (22%), ruw as (6,6%), ruwe celstof (2%), calcium (1,5%), fosfor (0,95%), magnesium (0,1%).

Toegevoegde voedingsmiddelen

Vitamine A (27000 IU/kg), vitamine Dз (1330 IU/kg), vitamine E (alfa-tocoferol) (200 mg/kg).

Voedingsadvies

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer.

Eukanuba Top Condition 7+ (Senior) voor de kat

Gewicht van de kat in kg Hoeveelheid voer in gram
2 25 – 40
4 50 – 70
6 80 – 110
8 105 – 145
10 130 – 190

Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.

Ander Merk?

Bent u in plaats van Eukanuba Top Condition 7+ (Senior) voor de kat op zoek naar ander voer voor uw kat dan kunt u kijken naar Eukanuba adult Top Condition 1+ Kip voor de kat. Voor een compleet overzicht van al het voer van Eukanuba kijkt u op de merkpagina.
 

Geen klantbeoordelingen voor dit specifieke product tot nu toe

Deel uw ervaringen



Zoeken
Op werkdagen voor 14.00 besteld, dezelfde dag verstuurd!