Gevoelige maag en darmen

​Heeft uw hond last van zijn darmen of heeft hij een gevoelige maag? Hier vindt u al onze producten die honden met deze gevoeligheid ondersteunen en problemen helpen op te lossen.
Lees meer..

Producten per pagina

Producten per pagina

Gevoelige maag en darmen

Honden kunnen veel hinder ondervinden van een gevoelige maag en darmen. De oorzaak ligt vaak in de gevoeligheid van uw hond voor een bepaald ingrediënt in zijn voedsel. Als gevolg daarvan kan uw hond last krijgen van braken, diaree, winderigheid of huid- en vachtproblemen. Om voedselgevoeligheid het hoofd te bieden zijn speciale, hoogwaardige voedingen ontwikkeld, die zeer licht verteerbaar zijn of waarin de stoffen die verantwoordelijk zijn voor de allergie ontbreken. Ook zijn er aanvullende middelen verkrijgbaar die u aan het voer of drinkwater van uw hond kunt toevoegen.


Droogvoer voor de hond

De meest effectieve manier om maag- en darmproblemen te bestrijden is door middel van een aangepaste voeding. U vindt hier verschillende soorten droogvoer van diverse merken, die zijn gericht op een aantal veel voorkomende allergische reacties. 

Hill's Prescription Diet voer

Hill's Prescription Diet voer is speciaal ontwikkeld voor de gevoelige maag en spijsvertering. De voeding wordt veelal voorgeschreven door dierenartsen na vaststelling van maag-darmproblemen. U kunt kiezen voor bijvoorbeeld Hill's Prescription Diet I/D Sensitive hondenvoer of voor de gevoelige maag voor Hill's Adult Sensitive Stomach Hondenvoer Kip. Er is ook natvoer verkrijgbaar. Kijkt u bijvoorbeeld eens naar Hill's Prescription Diet I/D Blikken hond.

Pro Plan hondenvoer

Pro Plan heeft verschillende soorten droogvoer voor de gevoelige maag en darmen. Het voer van Pro Plan is speciaal gericht op honden waarbij voedselgevoeligheid zich uit in huid- en vachtproblemen. U kunt kiezen naar de leeftijd van uw hond, bijvoorbeeld voor Pro Plan Adult Medium Sensitive Optiderma hondenvoer. Voor puppy's is er Pro Plan Puppy Medium Sensitive Skin Optiderma hondenvoer.

Royal Canin Veterinary

Royal Canin Veterinary heeft twee soorten voer ontwikkeld voor maag-darmproblemen. Zo is er het Gastro-Intestinal voer, licht verteerbaar voer voor honden met acute absorptiestoornissen en het Digestive voer, voer dat speciaal ontwikkeld is om zeer licht verteerbaar te zijn. Een voorbeeld van Gastro Intestinal voer is het Royal Canin Veterinary Diet Gastro-Intestinal hondenvoer. Digestive voer is er ook voor verschillende leeftijden. Een voorbeeld is het Royal Canin Medium Digestive Care HondenvoerRoyal Canin heeft ook een blikvoer voor de gevoelige maag en darmen bijvoorbeeld Royal Canin Gastro Intestinal Low Fat (blikvoer) voor de hond.

Overig droogvoer

Wilt u liever voer van een ander merk? Specifiek voor honden met een gevoelige maag- en darmen is er bijvoorbeeld ook Smølke Sensitive hondenvoer, een hypoallergeen en glutenvrij voer. Ook is er voer van Nutro Choice: Nutro Choice Sensitive Kip, dat speciaal is ontwikkeld voor de gevoelige spijsvertering.


Aanvullende producten

Wilt u uw huidige droog- of natvoer blijven gebruiken en gebruik maken van een aanvullend product voor de gevoelige maag en darmen? Kijk dan eens naar Sanofor Veendrenkstof, Iso-Gel tegen darmklachten bij honden en katten of naar Kruyning Zalmolie voor de hond.

Bij Brekz kunt u de beste producten voor honden met gevoelige maag en darmen eenvoudig en goedkoop online bestellen. Wilt u producten nog voordeliger kopen? Maak gebruik van een van onze vele acties voor de scherpste prijs!


Ander product?

Bent u op zoek naar een ander soort product, bijvoorbeeld voor een hond met huid- en vachtproblemen? Kijk dan eens bij de categorie huid- en vachtproblemen. Een overzicht van al onze medische producten voor honden vindt u in de hondenapotheek.

Zoeken
Op werkdagen voor 14.00 besteld, dezelfde dag verstuurd!