Hill's Prescription Diet T/D kattenvoer

Hill's Prescription Diet T/D kattenvoer Vergroten
 • Verpakking
 • Aantal
 •  
 • 5 kg
 • € 48.75 (€ 9.75/kg)
  € 47.95 (€ 9.59/kg)
 •  
 • 2 x 5kg
 • € 89.95 (€ 9.00/kg) Meest verkocht
 •  

Hill's Prescription Diet Feline T/D draagt bij tot een optimale mondhygiëne. 

 • Klinisch bewezen afremmend effect op de ontwikkeling van tandsteen, tandplak en vlekken.
 • Bevat uitgelijnde vezels in een speciale vezelmatrix, waardoor de tanden als het ware worden gepoetst tijdens het kauwen.
 • Helpt het urinekanaal gezond te houden. 

Meer details

Hill's Prescription Diet T/D kattenvoer

Voor de optimale mondverzorging voor uw kat raden wij u Hill's Prescription Diet T/D kattenvoer aan. Naast de voedzame ingrediënten in dit voer draagt het bij aan een goede mondhygiëne bij uw kat. De werking van dit voer als wapen voor de beste mondhygiëne is klinisch bewezen. Het gaat de ontwikkeling van tandsteen, tandplak en verkleuring tegen. Daarnaast bevat het uitzonderlijke vezels waardoor de tanden als het ware worden gepoetst tijdens het eten. Op deze manier worden klachten rondom het gebit voorkomen. Een kat met een gezond gebit is essentieel. Behalve de pijn die een kat heeft wanneer zijn gebit gaat ontsteken kunnen de eventuele bezoeken aan een tandarts hoge kosten met zich meebrengen. Daarom is het belangrijk om in de keuze voor de juiste voeding rekening te houden met het gebit van uw kat.

Naast de bestrijding van tandsteen, tandplak en verkleuring is het voer ook goed voor de urinewegen. Dankzij het voer worden de urinewegen gezond gehouden. De klinisch bewezen werking, de speciale vezelmatrix als tandenborstel en de bijdrage aan gezonde urinewegen maken dit voer een ideale maaltijd voor uw kat. Hill's Prescription Diet T/D kattenvoer kunt u voordelig online bestellen bij Brekz.nl.

De houdbaarheid van Hill's Prescription Diet T/D kattenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. Meer informatie vindt u ook bij onze Veelgestelde Vragen (FAQ).
 

Ingrediënten Hill's Prescription Diet T/D kattenvoer

Kippen- en kalkoenenmeel, gemalen maïs, gemalen rijst, maïsglutenmeel, cellulose, dierlijk vet, plantaardige olie, eiwithydrolysaat, kaliumchloride, calciumsulfaat, zout, DL-methionine, dicalciumfosfaat, taurine. Bevat door de EG toegestane antioxidanten.

Analytische bestanddelen:

Bèta-caroteen (1.5 mg/kg), Calcium (0.89%), Eiwit (32%), Fosfor (0.71%), Kalium (0.69%), Koolhydraten (NFE) (31%), Magnesium (0.06%), Natrium (0.3%), Omega-3 vetzuren (0.23%), Omega-6 vetzuren (3.07%), Ruwe celstof (7.5%), Taurine (0.16%), Vet (15.6%), Vitamine A (10100 IU/kg), Vitamine C (70 mg/kg), Vitamine D (520 IU/kg), Vitamine E (550 mg/kg), Vocht (8.5%)

Voedingsadvies

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer.

Hill's Prescription Diet Kat T/D kattenvoer
Gewicht in KG Voer in gram
2kg 30 – 45
3kg 45 – 65
4kg 55 – 80
5kg 65 – 95
6kg 75 – 105
7+ 13 – 15 gram per kg

Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af. Dit voer is lang genoeg houdbaar bij het aanbevolen gebruik.
 

Ander merk?

Bent u in plaats van Hill's Prescription Diet T/D kattenvoer op zoek naar ander voer voor uw kat met gebitsproblemen? Kijk dan bij onze kattenapotheek onder Gebitsproblemen. Voor een compleet overzicht van al het voer van Hill’s Prescription Diet kijkt u op de merkpagina!
 

Savannah G

Brekz.be is echt een super website! Normaal kopen wij dit voer bij de dierenarts voor €75, een heel verschil dus. En het is net dezelfde zak. Snelle levering ook!

Christine V

Ik ben superblij dat ik www.brekz.be ontdekt heb : de prijzen liggen er veel lager , en de bestellingen worden heel erg snel geleverd , met een zeer goede opvolging . Onze poezen lusten de bestelde brokjes zeer graag , wegens hun tandvleesontsteking moeten ze van de dierenarts doorheen grote brokken kunnen bijten, en Hill's t/d zijn daar erg geschikt voor ! Ik ben supertevreden !

Deel uw ervaringenZoeken
Op werkdagen voor 14.00 besteld, dezelfde dag verstuurd!