Hill's Prescription Diet nat kattenvoer

Hill's Prescription Diet Nat Kattenvoer is voor dat speciaal is ontwikkeld om bij te springen wanneer u kat ziek is. Alle voeding is klinisch getest en de werking is ruimschoots bewezen.
Lees meer..

Hill'S Prescription Diet Nat Kattenvoer

Hill's Prescription Diet Nat Kattenvoer is voor dat speciaal is ontwikkeld om bij te springen wanneer u kat ziek is. Het voer bestrijdt uiteenlopende problemen zoals urinewegklachten, huidziektes, nierziektes, bewegingsproblemen, maag-darmziektes en overgewicht. Alle voeding is klinisch getest en de werking is ruimschoots bewezen. De verschillende soorten voeding hebben als hoofddoel om de klachten bij uw kat te verminderen. Naast natvoer is er ook droogvoer verkrijgbaar. Het voer wordt ontwikkeld aan de hand van de laatste wetenschappelijke inzichten en met de expertise van specialisten. Op deze manier wordt de gezondheid van uw kat optimaal ondersteund. Met een gezonde kat wordt de relatie tussen u en uw kat verbeterd en gaat deze gelukkiger door het leven. Het is belangrijk dat u altijd eerst uw dierenarts raadpleegt voordat u therapeutische voeding aan uw kat geeft. Bij Brekz kunt u Hill's Prescription Diet Nat Kattenvoer goedkoop online kopen en het gemakkelijk bij u thuis laten bezorgen.

De houdbaarheid van Hill's Prescription Diet Nat Kattenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. Meer informatie vindt u ook bij onze Veelgestelde Vragen (FAQ).

Voordelen Hill'S Prescription Diet Nat Kattenvoer

Hieronder hebben we een aantal voordelen van Hill's Prescription Diet Nat Kattenvoer voor u op een rijtje gezet:

  • Verschillende typen voeding om uiteenlopende klachten te kunnen bestrijden.
  • Het voer wordt ontwikkeld aan de hand van de expertise van specialisten
  • De voeding is klinisch getest en heeft een bewezen werking
  • De voeding verbetert de relatie met uw kat
     

Assortiment Hill's Prescription Diet Nat Kattenvoer

Hieronder vindt u een opsomming van de verschillende Hill's Prescription Diet Nat Kattenvoer producten die wij verkopen:

  • Hill’s Prescripiton Diet Y/D blikken kat: Verbetert de kwaliteit van het leven van uw kat. Een uitgebalanceerde samenstelling geeft dit voer haar hoge kwaliteit. De schildklier wordt maximaal ondersteund door de nuttige voedingsstoffen.

  • Hill's Prescription Diet Metabolic blikken voor de kat: Dit voer is speciaal ontwikkeld om katten op een goede en makkelijke manier af te laten vallen. Het zorgt voor gewichtsverlies zonder ontbering – 81% van de katten viel thuis af in 2 maanden, 89% van de katten voltooide het afvalprogramma.

  • Hill's Prescription Diet I/D blikvoer voor de kat: Dit voer is speciaal ontwikkeld voor katten met maag- en darmproblemen. Het hoge antixiodantengehalte helpt uw kat met neutralisatie van de vrije radicalen.

Ander merk kattenvoer?

Zoekt u kattenvoer van een ander merk? Bekijk dan onze merkenpagina kattenvoer.
 

Zoeken
Op werkdagen voor 14.00 besteld, dezelfde dag verstuurd!