Hill's Prescription Diet Y/D Blikken kat

Hill's Prescription Diet Y/D Blikken kat Vergroten
 • Verpakking
 • Aantal
 •  
 • 1 tray (24 blikken)
 • € 43.95
  € 39.95
 •  
 • 2 trays (48 blikken)
 • € 76.95
 •  

Speciaal voor katten met een (te) snel werkende schildklier is er Hill’s Prescription Diet Y/D blikken kat. Een uitgebalanceerde samenstelling geeft dit voer haar hoge kwaliteit. De schildklier wordt maximaal ondersteund door de nuttige voedingsstoffen. Hill’s Prescripiton Diet Y/D blikken kat verbetert de kwaliteit van het leven van uw kat.

Meer details

Hill’s Prescription Diet kattenvoer is speciaal ontwikkeld dieetvoer voor katten met een specifieke aandoening. Dieren met overgewicht, maag-darmproblemen, nierziektes en andere problemen kunnen uitstekend geholpen worden met de juiste voeding.

Hill’s Prescription Diet Y/D blikken kat is onderdeel van de Prescription Diet-lijn.

De schildklier is een belangrijk onderdeel van het lichaam. Dit orgaan produceert namelijk het schildklierhormoon. Als de schildklier veel hormonen produceert is de snelheid van de spijsvertering hoog. Een lage hoeveelheid hormonen heeft het tegenovergestelde effect.

Bij katten komt het vaak voor dat de schildklier een beetje vergroot is. Hyperthyroïdie is het gevolg: een te grote hoeveelheid schildklierhormoon. Dit kan een negatief effect hebben op de andere organen.

Om de levenskwaliteit van uw kat te verbeteren, kunt u het beste Hill’s Prescription Diet Y/D blikken kat geven. Het heeft veel positieve eigenschappen die de gezondheid van de schildklier verbeteren:

 • Een laag jodiumgehalte helpt de productie van schildklierhormoon te verminderen.
 • Er is geen extra medicatie vereist om de gezonde voordelen van Hill’s Prescription Diet Y/D blikken kat tot zijn recht te laten komen.
 • Dit kattenvoer is compleet en heeft een heerlijke smaak.
 • Bevat tevens weinig fosfor en magnesium, ter ondersteuning van de nieren en urinewegen.
 

Voedingsadvies
Laat uw kat in 7 dagen aan het voer wennen als dat nieuw voor hem/haar is. Meng Y/D kattenvoer met het huidige voer: verlaag de hoeveelheid van het huidige voer elke dag en verhoog de hoeveelheid Y/D kattenvoer, totdat het oude voer binnen 7 dagen compleet vervangen is.

  Gewicht  

  Gram per dag  

2,7 kg

115 - 155

4,5 kg

195 - 260

6,4 kg

235 - 315

8,2 kg

275 - 390

 Let op: deze hoeveelheden zijn een richtlijn. Pas altijd de hoeveelheid voer aan aan de individuele behoeften van uw kat.

Ingrediënten
Water, lever, vlees bijproducten, kip, Whole Grain Maïs, rijstmeel, Chicken Fat (geconserveerd met gemengde tocoferolen en citroenzuur), kip lever Flavor, poedervormige cellulose, calciumcarbonaat, visolie, gedroogde gist, kaliumchloride, L lysine, DL-methionine, guargom, vitamine E supplement, Taurine, Cholinechloride, zout, L-cysteïne, thiamine mononitraat, L-Carnitine, Dicalciumfosfaat, Ferrosulfaat, zinkoxide, Ascorbinezuur (bron van vitamine C), niacine, kopersulfaat, Mangaan Sulfaat, Pyridoxinewaterstofchloride, Beta--caroteen, Calciumpantothenaat, vitamine B12 supplement, riboflavine, biotine, vitamine D3 supplement, foliumzuur.

Geen klantbeoordelingen voor dit specifieke product tot nu toe

Deel uw ervaringenZoeken
Op werkdagen voor 14.00 besteld, dezelfde dag verstuurd!