Hill's Adult Sensitive Stomach Hondenvoer Kip

Hill's Adult Sensitive Stomach Hondenvoer Kip Vergroten
 • Verpakking
 • Aantal
 •  
 • 12 kg
 • € 52.95 (€ 4.41/kg)
 •  
 • 2 x 12 kg
 • € 99.95 (€ 4.16/kg) Meest verkocht
 •  

Hill's Adult Sensitive Stomach Kip is een volledige voeding voor volwassen honden tot de leeftijd van 7 jaar die een gevoelige maag hebben.

 • Voor goede spijsvertering
 • Houdt darmen gezond
 • Steunt spieropbouw

Meer details

Hill's Adult Sensitive Stomach Hondenvoer Kip

Honden met een gevoelige maag kunnen soms een beetje hulp gebruiken. Hill's Adult Sensitive Stomach Hondenvoer Kip is voer dat uw hond helpt om zijn spijsvertering op orde te krijgen. Een goede spijsvertering zorgt ervoor dat uw hond lekkerder in zijn vel zit. Door goed verteerbaar eten aan te bieden worden de maag en darmen minder belast wat de spijsvertering ten goede komt. Hill's Adult Sensitive Stomach Hondenvoer Kip bestaat uit zorgvuldig samengestelde ingrediënten die de maag en darmen van uw hond helpen gezond te houden.

Hill's Adult Sensitive Stomach Hondenvoer Kip bevat antioxidanten waarvan de werking klinisch is aangetoond. Daarnaast zijn er hoog verteerbare eiwitten aan het voer toegevoegd waardoor het voedsel makkelijker te verwerken is voor uw hond. De unieke mix van vezels houden de darmen geprikkeld waardoor deze gezond blijven. Naast de hoge verteerbaarheid van de eiwitten zorgen deze er ook nog eens voor dat de spieren van de hond sterk blijven. U kunt bij Brekz goedkoop het beste voer bestellen dat vervolgens binnen een dag bij u wordt thuisbezorgd.

De houdbaarheid van Hill's Sensitive Stomach Hondenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. Meer informatie vindt u ook bij onze Veelgestelde Vragen (FAQ).

Ingrediënten Hill's Adult Sensitive Stomach Hondenvoer Kip

Brouwersrijst (19%), maïs, kippen- (20%) en kalkoenenmeel, maïsglutenmeel, eipoeder (13%), dierlijk vet, eiwithydrolysaat, plantaardige olie, lijnzaad, mineralen, havervezel, gedroogde bietenpulp, L-lysine hydrochloride, L-tryptofaan, vitaminen, sporenelementen en bèta-caroteen. Natuurlijke conservering met gemengde tocoferolen en citroenzuur.

Analytische bestanddelen:

Bèta-caroteen (1.5 mg/kg), Calcium (0.71%), Eiwit (22.9%), Fosfor (0.62%), Kalium (0.67%), Koolhydraten (NFE) (49.3%), Magnesium (0.07%), Natrium (0.35%), Omega-3 vetzuren (0.6%), Omega-6 vetzuren (3.26%), Ruwe celstof (1.5%), Vet (13.6%), Vitamine A (4125 IU/kg), Vitamine C (70 mg/kg), Vitamine D (470 IU/kg), Vitamine E (600 mg/kg), Vocht (8%)

Voedingsadvies

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer.

Hill's Adult Sensitive Stomach Hondenvoer Kip
Gewicht in KG Voer in gram
2.5 50 – 70
5 85 – 120
10 145 – 200
20 240 – 335
30 325 – 450
40 105 – 560
50 480 – 665
60+ 10 gram per kg

Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af. Dit voer is lang genoeg houdbaar bij het aanbevolen gebruik.

Ander merk?

Bent u in plaats van Hill's Adult Sensitive Stomach Hondenvoer Kip op zoek naar ander voer voor uw hond met maag- of spijsverteringsproblemen? Neem dan een kijkje in onze hondenapotheek. Voor een compleet overzicht van al het voer van Hill’s kijkt u op de merkpagina!

Geen klantbeoordelingen voor dit specifieke product tot nu toe

Deel uw ervaringenZoeken
Op werkdagen voor 14.00 besteld, dezelfde dag verstuurd!