Beeztees Nylon Politielijn Uni Blauw voor de hond

Beeztees Nylon Politielijn Uni Blauw voor de hond Vergroten
  • Verpakking
  • Aantal
  •  
  • Per stuk
  • € 15.49
  •  

Beeztees Nylon Politielijn Uni Blauw voor de hond is een mooie, in lengte verstelbare hondenriem.

  • Looplijn
  • 200 cm lang en 20 mm breed.
  • Bijpassende halsband verkrijgbaar.

Meer details

Beeztees Nylon Politielijn Uni Blauw voor de hond

Beeztees Nylon Politielijn Uni Blauw voor de hond is een looplijn die veel gebruikt wordt bij politiehonden. De riem geeft een hond de ruimte om zelf op pad te gaan, maar zorgt er tegelijkertijd voor dat u als eigenaar de controle over uw hond kunt bewaren. De riem heeft een handige musketonhaak waardoor hij gemakkelijk aan elke halsband vastgemaakt kan worden. De Beeztees Nylon Politielijn Uni Blauw voor de hond is geschikt voor alle soorten honden, maar komt het best tot zijn recht voor actieve dieren die graag op onderzoek uit gaan. De sterke en lichte nylon politielijn gaat lang mee. Nylon is dusdanig stevig materiaal dat zelfs de sterkste hond de riem niet kapot kan trekken of bijten.
 
Beeztees Nylon Politielijn Uni Blauw voor de hond heeft een handvat waardoor de riem gemakkelijk vast te houden is. Zeker wanneer de hond hard trekt, biedt het handvat comfort waardoor het niet pijnlijk aanvoelt aan uw handen. In tegenstelling tot de Beeztees Nylon Hondenriem Uni Blauw is de Beeztees Nylon Politielijn Uni Blauw voor de hond in lengte verstelbaar. De riem heeft een mooie blauwe kleur met op het eind een rubberen gespje. Door de felle blauwe kleur valt de riem goed op. Wanneer u de riem wilt combineren met een bijpassende halsband dan kunt u het beste gaan voor de Beeztees Nylon Halsband Uni Blauw. Als u deze twee combineert heeft u een mooie bij elkaar passende set die aangenaam is voor uw hond. 

Bij Brekz kunt u de beste riemen uw hond eenvoudig en goedkoop online bestellen. Koop nu een Beeztees Nylon Politielijn Uni Blauw voor de hond tegen de scherpste prijzen of bekijk ons uitgebreide assortiment.

Ander product?

Bent u in plaats van Beeztees Nylon Politielijn Uni Blauw voor de hond op zoek naar een andere halsband voor uw hond? Kijk dan eens naar Beeztees Nylon Hondenriem Uni Blauw. Voor een volledig overzicht kunt u kijken bij alle soorten hondenhalsbanden.

Geen klantbeoordelingen voor dit specifieke product tot nu toe

Deel uw ervaringenZoeken
Op werkdagen voor 14.00 besteld, dezelfde dag verstuurd!