Huismerk Lam & Rijst Hondenvoer

Huismerk Lam & Rijst Hondenvoer Vergroten
 • Verpakking
 • Aantal
 •  
 • 10 kg
 • € 16.95 (€ 1.70/kg)
 •  
 • 2 x 10 kg
 • € 30.95 (€ 1.55/kg) Meest verkocht
 •  

Huismerk Lam & Rijst hondenvoer is complete voeding voor honden van alle rassen.

 • Goed geprijst
 • Volledige maaltijd
 • Helpt honden met voedselovergevoeligheid

Meer details

Huismerk Lam & Rijst Hondenvoer

Huismerk Lam & Rijst Hondenvoer is voor volwassen honden van alle rassen. Het is een volledige maaltijd. Uw huisdier heeft daarom niet meer nodig dan dit. Het is daarnaast geschikt voor honden met een gevoelige spijsvertering of huid- en vachtproblemen. De voeding is samengesteld door specialisten. Alle voedingsstoffen die uw hond nodig heeft zijn er in de juiste verhouding in verwerkt. Dit zijn eiwitten, vetten, mineralen, sporenelementen en vitamines. 

Eiwitten
Eiwitten zijn belangrijk voor het lichaam omdat ze spieren opbouwen en onderhouden. Maar ze verzorgen niet alleen de spiercellen, ze onderhouden ook andere cellen in het lichaam, zoals huidcellen en haarcellen. Daarnaast spelen eiwitten een belangrijke rol in de hormoonhuishouding en afweer.

Vetten
Vetten geven het lichaam energie en zijn belangrijk voor de werking van spieren en organen. Energie is niet alleen belangrijk voor een vrolijke en vitale hond, maar het dient ook voor het op peil houden van de lichaamstemperatuur.

Mineralen, sporenelementen en vitamines
Deze stoffen moeten met elkaar in evenwicht zijn. Als dit niet zo is kunnen er gebreksverschijnselen optreden. Met een tekort aan het ene, kan het andere niet opgenomen worden. Maar ook wanneer er een teveel van het ene is, kan het andere niet opgenomen worden.

Bij Brekz kunt u de goedkoopste voeding voor uw hond gemakkelijk online bestellen. Wilt u Huismerk Lam & Rijst Hondenvoer kopen voor de laagste prijs, bestel dan bij ons!

De houdbaarheid van Huismerk Lam & Rijst Hondenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 

Ingrediënten 

Granen, vlees en dierlijke bijproducten, plantaardige bijproducten, oliën en vetten, mineralen

Analytische bestanddelen 
Ruw eiwit (25,0%), ruw vet (13,0%), ruwe celstof (3,0%), ruwe as (7,0%), calcium (1,6%), fosfor (1,0%)

Toegevoegde stoffen
Vitamine A (13500 IE/kg), vitamine D3 (1350 IE/kg), Vitamine E (50 mg/kg), koper (5 mg/kg)
Met EG toegestane anti-oxidanten en kleurstoffen.

Voedingsadvies Huismerk Lam & Rijst Hondenvoer

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Eventueel is aanpassing van de hoeveelheid voer nodig overeenkomstig activiteit, ras en leeftijd van uw hond. 

Voedingsadvies Huismerk Lam & Rijst Hondenvoer
Volw. Gewicht van de hond (kg) Hoeveelheid voer per dag
Gram
5 130
10 190
20 320
25 350
30 420
40 460

Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af. 

Ander voer? 

Bent u op zoek naar voer voor de oudere hond? Bekijk dan onze Huismerk hondenvoer pagina. Hier vindt u onder andere Oke Senior Hondenbrok.

Nick A

Zeer goede brok. Ik voer onze labrador ( die vandaag juist 1 jaar is ) er nu ongeveer 6 maand mee. Zijn vacht glanst altijd mooi en hij lust het nu nog altijd even graag. Nu na 1 jaar is het nog altijd 1 brok energie en hij blijft het er goed op doen dus voor mij is deze brok een blijver en voor andere mensen een aanrader.

Deel uw ervaringenZoeken
Op werkdagen voor 14.00 besteld, dezelfde dag verstuurd!