Markus-Mühle hondenvoer

MArkus-Mühle is een gezonde en lekkere voeding voor uw hond. Het is gemaakt van uitsluitend natuurlijke producten en is zeer geschikt voor honden van alle rassen en leeftijden. Hieronder vindt u ons assortiment Markus-Mühle hondenvoer.
Lees meer..

Markus-Mühle hondenvoer

Markus-Mühle hondenvoer is een lekker en compleet hondenvoer, dat op een natuurlijke en duurzame wijze geproduceerd wordt door een familiebedrijf gelegen in het Duitse Westerwald. Het recept is ontwikkeld op basis van het natuurlijke dieet van honden in het wild. Van oorsprong voedden wilde honden zich hoofdzakelijk met prooidieren, waarvan zij naast het vlees o.a. ook de botten, ingewanden, vacht, maaginhoud en lichaamssappen aten. Daarnaast bestond de voeding uit bessen, kruiden, vissen en insecten. Voor een gezonde en energieke hond is het noodzakelijk rekening te houden met zijn natuurlijke benodigdheden. Hierom ontwikkelden de specialisten van Markus-Mühle een hondenvoeding die alle belangrijke bestanddelen van de natuurlijke prooi bevat. De natuurgetrouwe en veelzijdige samenstelling van het voer en de daarin aanwezig ballaststoffen houden uw hond vitaal en geven hem een goed uiterlijk. Markus-Mühle hondenvoer: een optimale voeding voor volwassen honden van alle rassen.

Onze klanten hebben goede ervaringen met Markus-Mühle hondenvoer: een complete en hoogwaardige voeding die perfect aansluit bij de natuurlijke behoeften van uw hond. Bij Brekz kunt Markus-Mühle hondenvoer goedkoop online kopen!

De houdbaarheidsduur van Markus-Mühle hondenvoer varieert meestal tussen 6 en 18 maanden en staat op de verpakking vermeld. Deze termijn is in het algemeen ruim voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
 

Voordelen Markus-Mühle hondenvoer

  • De rijke mix aan ingrediënten kopieert de natuurlijke prooi van uw hond.  Het voer bevat alle voedingsstoffen die uw hond nodig heeft voor een goede ontwikkeling en een gezond en gelukkig leven.
  • De unieke bereidingswijze, waarbij het voer in koud water samen wordt geperst, garandeert dat de hoogwaardige grondstoffen optimaal tot hun recht komen en de vitale stoffen volledig bewaard blijven.
  • De speciale samenstelling maakt dat Markus-Mühle hondenvoer geschikt is voor honden van alle rassen, grootten en leeftijden.
  • Volledig vrij van conserveringsmiddelen, lok- en kleurstoffen en genetisch gemodificeerde bestanddelen.


Optimale bereidingswijze

Om het maximale uit de grondstoffen te halen, worden alle vaste ingrediënten eerst tot meel vermalen. Vervolgens wordt Markus-Mühle hondenvoer bereid met een speciale koude persingmethode, waardoor vitaminen en voedingsstoffen compleet behouden blijven.
Het resultaat is een krachtige, hoogwaardige voeding in de vorm van voedzame brokken. Deze brokken zijn beter voor uw hond, omdat ze de tanden reinigen, de kauwbehoefte bevredigen en ervoor zorgen dat er voldoende speeksel door het eten wordt gekauwd.

Geschikt voor alle honden

Door haar speciale en natuurlijke samenstelling is Markus-Mühle hondenvoer geschikt voor alle honden vanaf 12 maanden. Gemakkelijk verteerbare proteïnen bevorderen de opbouw van spiermassa, terwijl zorgvuldig geselecteerde kruiden en een uitgebalanceerde verhouding vetzuren de afweer ondersteunen en het immuunsysteem versterken.


Assortiment Markus-Mühle hondenvoer

 

Naturnah

  • Markus-Mühle Naturnah hondenvoer:  Een hoogwaardig hondenvoer dat geschikt is voor alle honden. Bevat o.a. gevogelte, wild, vis en eieren. Daarnaast is de voeding aangevuld met een rijke mix van maar liefst 10 soorten gezonde vruchten, alsmede gezonde kruiden en hoogwaardige koolhydraten;


Black Angus Beef

 

Ander merk hondenvoer?

Bent u benieuwd naar de andere merken hondenvoer die wij verkopen? Bekijk dan onze merkenpagina hondenvoer.
 

Zoeken
Op werkdagen voor 14.00 besteld, dezelfde dag verstuurd!