Farm Food Bewaartas

Farm Food Bewaartas Vergroten
  • Verpakking
  • Aantal
  •  
  • Per stuk
  • € 3.49
  •  

Farm Food is een natuurlijke voeding en bevat geen kunstmatige antioxidanten en conserveringsmiddelen. Daarom is Farm Food HE na productie 6 maanden houdbaar. Het is belangrijk dat Farm Food HE bewaard wordt op een koele en donkere plaats waar het kan 'ademen'. Bewaar Farm Food HE daarom niet in een afgesloten ton.

Meer details

Farm Food Bewaartas

De voeding van Farm Food is natuurlijk en bevat geen kunstmatige conserveringsmiddelen en geur- en smaakstoffen. Dit heeft als nadeel dat de voeding slechts beperkt houdbaar is. Door de versheid van het voer kunt u de voeding van Farm Food slechts 6 maanden bewaren. Tevens is het belangrijk dat u het voer al die tijd goed bewaard op een koele en donkere plaats waar het voer nog wel kan ademen. Voeding van Farmfood kunt u niet bewaren in een ton of plastic zoals veel andere voeding. Deze verpakkingen beïnvloeden de smaak en kwaliteit van de voeding en zorgen er tevens voor dat deze minder lang bewaard kan blijven. Honden met een verfijnd geurstelsel en een uitgesproken smaak zullen meteen merken dat her voer en kwalitatief op achteruit gegaan is. Om het voer van Farm Food zo goed mogelijk te bewaren raden wij u aan om de Fram Food Bewaartas te gebruiken. Deze tas is speciaal ontwikkeld om de voeding van Farmfood in de originele zak te kunnen bewaren. Op deze manier heeft u zo lang mogelijk plezier van kwalitatief hoogstaande voeding.

Ander Merk?

Bent u in plaats van Farm Food Bewaartas op zoek naar voer voor uw hond dan kunt u kijken naar Farm Food Classic Mini HE Hondenvoer. Voor een compleet overzicht van al het voer van Farm Food kijkt u op de merkpagina.
 

Geen klantbeoordelingen voor dit specifieke product tot nu toe

Deel uw ervaringenZoeken
Op werkdagen voor 14.00 besteld, dezelfde dag verstuurd!