Pluche speeltjes

Leuke pluche speeltjes helpen uw kat zich vermaken ook wanneer hij of zij veel binnenshuis is. Kattenspeelgoed draagt bij een een gelukkig en gezond leven voor uw kat.
Lees meer..

Producten per pagina

Producten per pagina

Pluche speeltjes kat

Een kat die vrolijk kan spelen, heeft een gelukkig leven en dat is goed voor de gezondheid. Het is dus belangrijk dat uw kat zich kan vermaken. Pluche speeltjes kat voorkomen dat uw kat zich verveelt. Vooral katten die geen ander huisdier om zich heen hebben of katten die niet naar buiten kunnen, zullen zich eerder vervelen. Hierdoor kunnen ze erg lui en chargrijning worden. Het is gezond voor een kat om te bewegen en dit zal hij of zij doen wanneer er speeltjes voorhanden zijn. Het is dus niet alleen leuk, maar ook nog eens erg goed voor de gezondheid en het gewicht van uw huisdier! Er zijn kattenspeeltjes die catnip (ook wel kattenkruid) bevatten. Dit is een kruid afkomstig van de nepeta sibririca. Katten vinden dit erg lekker ruiken en ze krijgen er een aangenaam gevoel van. Bij Brekz vindt u een ruim assortiment leuke, goede en voordelige pluche speeltjes kat. Niet alleen leuk om mee te spelen, ook leuk om naar te kijken. 


Let op: Geen enkel speeltje is onverwoestbaar. Ieder speeltje is enkel bedoeld om mee te spelen . Wij stellen ons niet verantwoordelijk voor schade aan het speelgoed of gevolgen voor uw huisdier door verkeerd gebruik.


Assortiment Pluche speeltjes kat 

Lief! assortiment
Lief! is een bekend merk op het gebied van accessoires, dat onder andere speeltjes voor huisdieren verkoopt. Opvallend in dit assortiment is dat er een scheiding tussen 'boys' en 'girls' is. Dit geeft het speeltje iets persoonlijks. Lief! verkoopt ook unisex speelgoed. Ons Lief! assortiment bestaat uit balletjes, dieren een speeltjes met veren. Ze bevatten allemaal catnip. Een voorbeeld vindt u hier.

Designed By Lotte
Designed By Lotte staat bekend om accessoires die gerelateerd zijn aan honden en katten. Dit merk maakt niet alleen speeltjes voor de dieren zelf, maar ook producten voor in huis zoals fotolijsten, manden en deurmatten. Het doel van Designed By Lotte is om mooie, tijdloze en eigenzinnige producten te creëren die mooi bij het interieur passen en waar uw huisdier ook nog eens dol op is. In ons assortiment verkopen we verschillende soorten vogeltjes, met allemaal een verschillende naam. Bekijkt u hier ons assortiment.

Pluche speeltjes met geluid
Deze drie vogels hebben ook verschillende namen: Wavy, Eggy en Wiggle. Ze zien er schattig uit en maken tijdens het spelen een geluid, waarvan uw kat erg enthousiast zal worden. 

Trillende dieren 
In ons assortiment vindt u ook speeltjes die trillen. Wanneer er aan het touwtje getrokken wordt, gaat het pluche beestje trillen en beweegt het over de grond. Succes verzekerd! 

Overig
Neemt u een kijkje in ons complete aanbod voor nog veel meer andere speeltjes. Denk aan diertjes van textiel, kleine muisjes en speelgoed met veren of een hengel. 


Andere speeltjes?

Bent u in plaats van speelgoed voor uw kat op zoek naar speelgoed voor uw hond? Bekijk dan ons Pluche speelgoed voor honden. Hier verkopen we onder andere een Pluche Drumstick voor de hond.
 

Zoeken
Op werkdagen voor 14.00 besteld, dezelfde dag verstuurd!