Prestige Premium African Parakeet

Prestige Premium African Parakeet Vergroten
 • Verpakking
 • Aantal
 •  
 • 1 kg
 • € 5.65 (€ 5.65/kg)
 •  
 • 3 x 1 kg
 • € 15.75 (€ 5.25/kg)
 •  
 • 20 kg
 • € 37.95 (€ 1.90/kg)
 •  

Prestige Premium African Parakeet is een smakelijke zadenmengeling, afgestemd op het natuurlijke dieet van Afrikaanse parkieten. Dit complete vogelvoer bevat veel vitaminen, mineralen en aminozuren die de gezondheid van de vogel ondersteunen en in topconditie houden. Alle ingrediënten van Prestige Premium African Parakeet zijn met de grootste zorg geselecteerd.

Meer details

De Prestige Premium-lijn van Versele Laga is ontwikkeld om vogels een complete & lekkere maaltijd te bieden. In die maaltijd zijn natuurlijk ook allerlei belangrijke voedingsstoffen verwerkt. Completer kan bijna niet!

Elke variant in deze lijn bestaat uit een zadenmengeling met toegevoegde (Maxi-)VAM-korrels. ‘VAM’ staat voor Vitaminen, Aminozuren en Mineralen. Deze voedingsstoffen hebben een positief effect op de gezondheid en kweekresultaten van vogels. Daarnaast biedt Prestige Premium een hoge hoeveelheid eiwitten en geeft het vogels energie voor de hele dag. Er zijn ook oesterschelpen aan het voer toegevoegd: deze leveren calcium, een stof die van levensbelang is voor vogels.

Prestige Premium African parakeet is ook onderdeel van deze lijn. Het is speciaal aangepast aan de voedingsbehoefte van Afrikaanse parkieten.

Deze variant van de Prestige Premium-lijn bevat VAM-korrels die extra veel voedingsstoffen leveren. Daarnaast zijn er oesterschelpen in verwerkt voor een goedwerkende spiermaag.

Prestige Premium African parakeet heeft ook een laag vetgehalte. Daardoor blijven parkieten in topconditie.

Natuurlijk is de smaak ook erg belangrijk. Parkieten vinden gepofte granen, pompoenpitten, rozebottel, gedroogde pepertjes en cedernoten heerlijk. Daarom zijn deze lekkernijen allemaal in Prestige Premium African parakeet verwerkt. Prestige Premium vogelvoer biedt de parkiet heel veel gezonde & lekkere voordelen.

Voedingsadvies
Het dagelijkse rantsoen van de parkiet hangt o.a. af van de leeftijd en het soort vogel. Verstrek in het begin ruimschoots voer, en bepaal daarna de ideale dagelijkse hoeveelheid. Ververs Prestige Premium African parakeet elke dag, samen met het drinkwater.

Ingrediënten
Gele millet, kanariezaad, witte millet, gepelde haver, VAM-korreles, Japanse millet, cardy, boekweit, Paddyrijst, haver, kepmzaad, lijnzaad, oesterschelpen.

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit                                           14%
Ruwe celstof                                       7%
Ruw vet                                              10%
Ruwe as                                              6%
Calcium                                               0.9%
Fosfor                                                  0.3%
Met vitamine A, B1, B2, B6, B12, C, D3, E, K en PP.
Bevat ook natrium, magnesium en kalium.

Geen klantbeoordelingen voor dit specifieke product tot nu toe

Deel uw ervaringenZoeken
Op werkdagen voor 14.00 besteld, dezelfde dag verstuurd!