Prestige Premium Amazone Parrot

Prestige Premium Amazone Parrot Vergroten
 • Verpakking
 • Aantal
 •  
 • 1 kg
 • € 6.95 (€ 6.95/kg)
 •  
 • 3 x 1 kg
 • € 19.95 (€ 6.65/kg)
 •  
 • 15 kg
 • € 39.95 (€ 2.66/kg)
 •  

Prestige Premium Amazone Parrot is een smakelijke zadenmengeling, afgestemd op het natuurlijke dieet van alle Zuid-Amerikaanse papegaaien. Dit vogelvoer is heel compleet en bevat lekker veel vitaminen, mineralen en aminozuren die de gezondheid van de vogel ondersteunen en hem/haar in topconditie houden. Alle ingrediënten zijn met de grootste zorg geselecteerd.

Meer details

De Prestige Premium-lijn van Versele Laga is ontwikkeld om vogels een complete & lekkere maaltijd te bieden. In die maaltijd zijn natuurlijk ook allerlei belangrijke voedingsstoffen verwerkt. Completer kan bijna niet!

Elke variant in deze lijn bestaat uit een zadenmengeling met toegevoegde (Maxi-)VAM-korrels. ‘VAM’ staat voor Vitaminen, Aminozuren en Mineralen. Deze voedingsstoffen hebben een positief effect op de gezondheid en kweekresultaten van vogels. Daarnaast biedt Prestige Premium een hoge hoeveelheid eiwitten en geeft het vogels weer energie voor de hele dag. Ook zijn er oesterschelpen aan toegevoegd: die leveren calcium, een stof die van levensbelang is voor vogels.

Prestige Premium Amazone Parrot is ook onderdeel van deze lijn. Het is speciaal aangepast aan de voedingsbehoefte van Zuid-Amerikaanse papegaaien. Hieronder vallen o.a. amazones, pionussen, caiques, kleine ara’s en grote aratinga’s.

Deze variant van de Prestige Premium-lijn bevat Maxi-VAM-korrels die extra veel voedingsstoffen leveren. Verder zijn er oesterschelpen in verwerkt voor een goedwerkende spiermaag .

Prestige Premium Amazone Parrot heeft ook een laag vetgehalte. Daardoor blijven papegaaien in topconditie.

Natuurlijk is de smaak ook erg belangrijk. Papegaaien vinden gepofte granen, pompoenpitten, rozebottel, gedroogde pepertjes en cedernoten heerlijk. Daarom zijn deze lekkernijen allemaal in Prestige Premium Amazone Parrot verwerkt. Prestige Premium vogelvoer biedt de papegaai heel veel gezonde & lekkere voordelen.

Voedingsadvies
Het dagelijkse rantsoen van de papegaai hangt o.a. af van de leeftijd en het soort vogel. Verstrek in het begin ruimschoots voer, en bepaal daarna de ideale dagelijkse hoeveelheid. Ververs Prestige Premium Amazone Parrot elke dag, samen met het drinkwater.

Ingrediënten
Getopte haver, tarwe, maïs, boekweit, Maxi-VAM-korrels, Paddyrijst, gestreepte zonnebloempitten, milo, dari, kanariezaad, pompoenpitten, witte millet, cardy, witte zonnebloempitten, gepelde aardnoten, cedernoten, oesterschelpen, gele millet, gepofte tarwe, gepofte maïs, rozebottel, rode pepers. 

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit                                            13%
Ruwe celstof                                      10%
Ruw vet                                              10%
Ruwe as                                              5%
Calcium                                               0.93%
Fosfor                                                  0.37%
Met vitamine A, B1, B2, B6, B12, C, D3, E, K en PP.
Bevat ook natrium, magnesium en kalium.

Geen klantbeoordelingen voor dit specifieke product tot nu toe

Deel uw ervaringenZoeken
Op werkdagen voor 14.00 besteld, dezelfde dag verstuurd!