Pro Plan Adult largebreed Robust Optihealth Hondenvoer

Pro Plan Adult largebreed Robust Optihealth Hondenvoer Vergroten
 • Verpakking
 • Aantal
 •  
 • 14 kg
 • € 45.95 (€ 3.28/kg)
 •  
 • 2 x 14 kg
 • € 89.95 (€ 3.21/kg) Meest verkocht
 •  

Proplan Adult largebreed Robust Hondenvoer  is een speciaal samengestelde voeding voor uw volwassen hond van een groot ras, die een robuste bouw heeft.

 • Helpt vetopslag te reguleren
 • Verbetert darmflora
 • Vermindert belasting gewrichten

Meer details

Pro Plan Adult Largebreed Robust Optihealth Hondenvoer

Pro Plan Adult Largebreed Robust Optihealth Hondenvoer is speciaal gemaakt voor volwassen honden met een grote robuuste bouw. Het voer biedt een combinatie van specifiek geselecteerde voedingsstoffen die afhankelijk van het activiteitsniveau van uw hond ondersteunt in zijn dagelijkse behoeften. Op deze manier blijft uw volwassen hond zo lang mogelijk in topconditie. Een volwassen hond is in de kracht van zijn leven en dient daarbij goed ondersteunt te worden. Het is belangrijk dat de gewrichten van uw hond soepel blijven en dat zijn spieren sterk worden gehouden. Pro Plan Adult Largebreed Robust Optihealth Hondenvoer helpt om uw robuuste volwassen hond lekker in zijn vel te laten zitten en gezonder en sterker door het leven te laten gaan.

Het helpt uw honden om zijn actieve levensstijl zo goed mogelijk te leven dankzij een toegevoegde combinatie van voedingsstoffen die helpen om de gewrichten gezond te houden. Daarnaast is het voer speciaal samengesteld om het gebit gezond te houden. Door het hoge gehalte aan antioxidanten worden de ouderdomsverschijnselen van uw hond afgeremd. Het voer bevat stukken kip van hoge kwaliteit om de spieren van uw hond goed te ondersteunen. Dankzij onze ruime ervaring is voer zoals Pro Plan Adult Largebreed Robust Optihealth Hondenvoer het beste te koop via Brekz.nl

De houdbaarheid Pro Plan Adult Largebreed Robust Optihealth Hondenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. Meer informatie vindt u ook bij onze Veelgestelde Vragen (FAQ).

Ingrediënten Pro Plan Adult Largebreed Robust Optihealth Hondenvoer

Gedehydreerd gevogelte-eiwit, tarwe, maïs, kip (14%), maïsgries, sojameel, rijst (4%), tarwevezel, digest, dierlijk vet, gedroogde bietenpulp, gluten, mineralen, visolie.

Voedingsadvies

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer.

Pro Plan Adult Largebreed Robust Optihealth Hondenvoer

Volwassen gewicht in kg Aantal uren actief
  Minder dan 1 uur per dag 1 tot 3 uure per dag
  Voer in gram Voer in gram
25 – 35 285 – 360 380 – 480
35 – 45 360 – 425 480 - 565
45 – 60 425 – 515 565 – 685
60 – 70 515 – 570 685 – 760
70 – 90 570 - 675 760 - 900

Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.

Ander Merk?

Bent u in plaats van Pro Plan Adult Largebreed Robust Optihealth Hondenvoer op zoek naar ander voer voor uw hond dan kunt u kijken naar Pro Plan Largebreed Athletic Optihealth Hondenvoer. Voor een compleet overzicht van al het voer van Pro Plan kijkt u op de merkpagina.

Geen klantbeoordelingen voor dit specifieke product tot nu toe

Deel uw ervaringenZoeken
Op werkdagen voor 14.00 besteld, dezelfde dag verstuurd!