Royal Canin Mini X-Small Junior voor de hond

Royal Canin Mini X-Small Junior voor de hond Vergroten
 • Verpakking
 • Aantal
 •  
 • 1.5 kg
 • € 10.95 (€ 7.30/kg)
 •  
 • 2 x 1.5 kg
 • € 20.95 (€ 6.98/kg)
 •  
 • 3 x 1,5 kg
 • € 28.95 (€ 6.43/kg) Meest verkocht
 •  

Royal Canin Mini X-Small Junior voor de hond is speciaal ontwikkeld voor zeer kleine honden van 2 tot 10 maanden met een volwassen gewicht van maximaal 4 kg. In deze periode van de pup vertienvoudigen puppy's hun geboortegewicht, daarom is het belangrijk dat uw hond een uitgebalanceerde voeding krijgt die afgestemd is op de behoeften van uw hond. 

Meer details

Royal Canin Mini X-Small Junior voor de hond eigenschappen

Pups van zeer kleine honden hebben speciale voedingsbehoeften omdat ze in de eerste fase van hun leven een enorme groei ondergaan. In de eerste 7 tot 8 weken vertienvoudigt hun geboortegewicht. Royal Canin Mini X-Small Junior voor de hond is speciaal ontwikkeld om pups van zeer kleine honden met een volwassen gewicht van onder de 4 kilogram te voeden tijdens de belangrijke eerste tien maanden van hun leven. Buiten het feit dat pups voldoende energie nodig hebben om te groeien verbruiken kleine honden ook relatief veel energie om warm te blijven. Het met goede ervaringen beoordeelde Royal Canin Mini X-Small Junior voor de hond bevat dus extra energierijk voedsel. Zo kan uw hond zonder problemen opgroeien.

Royal Canin Mini X-Small Junior voor de hond bevordert ook een goed gebit. Omdat zeer kleine honden gevoelig zijn voor tandsteenproblemen bevat de voeding zogenaamde "calciumvangers". Deze voorkomen dat er tandsteen in het gebit ontstaat.Omdat het gebit nog erg klein is hebben de smakelijke brokjes een aangepast formaat. Ook bevatten de hondenbrokken voedingsstoffen die de spijsvertering en de weerstand bevorderen. Koop dus op brekz.nl goedkoop uw Royal Canin Mini X-Small Junior voor de hond, en zorg voor een uitstekende start van het leven van uw kleine pup. 

De houdbaarheid van Royal Canin Mini X-Small Junior voor de hond staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. Meer informatie vindt u ook bij onze veelgestelde vragen (FAQ)
 

Ingrediënten Royal Canin Mini X-Small Junior voor de hond

Gedehydreerd gevogeltevlees, rijst, maïs, dierlijke vetten, isolaat van plantaardige eiwitten, maïsgluten, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, bietenpulp, mineralen, sojaolie, psylliumschil en psylliumzaden (1%), visolie, Fructo-Oligo-Sacchariden, hydrolysaat van gist (bron van Manno-Oligo-Sacchariden), tagetes (Afrikaan) extract (bron van luteïne)
 

Voedingsadvies

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer.


Voedingsadvies Royal Canin Mini X-Small Junior voor de hond
leeftijd in maanden Volwassen gewicht 1 kg Volwassen gewicht 2 kg Volwassen gewicht 3 kg Volwassen gewicht 4 kg
Gram Gram Gram Gram
2 29 49 63 78
3 32 54 71 88
4 33 55 75 92


Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af. 
 

Voedingsanalyse

Voedingsanalyse Royal Canin Mini X-Small Junior voor de hond
Ruw eiwit (%) 31
Ruw vet (%) 20
Mineralen (%) 7,1
Ruwe celstof (%) 1,5
Vocht (%) 9,5
Omega-6-vetzuren (%) 4
Omega-3-vetzuren (%) 0,67
EPA & DHA (%) 0,25
Linolzuur (%) 3,79
Arachidonzuur (%) 0,08
Overige koolhydraten (%) 30,9
Zetmeel (%) 25,4
Voedingsvezels (%) 7


Ander voer?

Na tien maanden kan uw hond overstappen op Royal Canin Mini X-Small Adult voor de hond. Dit product is geschikt voor honden van 10 maanden tot 8 jaar oud. Zeer kleine honden die ouder zijn dan 8 jaar kunnen last krijgen van ouderdomsverschijnselen. Daarom verkoopt Brekz.nl ook Royal Canin Mini X-Small Adult +8 voor de hond.

Geen klantbeoordelingen voor dit specifieke product tot nu toe

Deel uw ervaringenZoeken
Op werkdagen voor 14.00 besteld, dezelfde dag verstuurd!