Schnauzer hondenvoer

De Schnauzer is een klein en actief hondje. Door zijn eigen karakter en speciale vacht is het belangrijk om het juiste Schnauzer hondenvoer te kopen voor uw hond. Hieronder vindt u ons assortiment hondenvoer voor uw Miniature Schnauzer.
Lees meer..

Schnauzer hondenvoer

De Schnauzer is een klein en actief hondje. Door zijn eigen karakter en speciale vacht is het belangrijk om het juiste Schnauzer hondenvoer te kopen voor uw hond. Het onstuimige karakter zorgt ervoor dat de spieren en gewrichten goed ondersteund dienen te worden. Daarnaast vereist zijn speciale vacht de juiste voeding.

Ondanks hun beweegelijkheid is overgewicht een probleem dat bij de Schanuzer snel voorkomt. Ook hierom is het belangrijk dat u het juiste voer en de juiste hoeveelheid aan uw hond geeft. Bij ons vindt u de beste producten voor uw Schnauzer goedkoop en gemakkelijk online!

De houdbaarheidsduur van Schnauzer hondenvoer varieert meestal tussen 6 en 18 maanden en staat op de verpakking vermeld. Deze termijn is in het algemeen ruim voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.


Assortiment Schnauzer hondenvoer

Op onze website heeft u keuze uit 3 soorten Schnauzer hondenvoer.

Fokker Smart Customized

Met Fokker Smart Customized hondenvoer haalt u voer in huis dat geschikt is voor een aantal kleine rassen. Dit voer is speciaal gericht op honden met een actief leven. De aanwezige zalmolie en aminozuren verzorgen de huid en de vacht van de Schnauzer waardoor de hond er gezond uitziet en huidirritaties worden voorkomen. Daarnaast zorgen chondroïtine en glucosamine ervoor dat de gewrichten en het kraakbeen van de hond gezond blijft. De toevoeging van L-carnitine bevordert de omzetting van vet in energie, waardoor een compacte spiermassa en een juist gewicht van hond behouden blijft.
 

Royal Canin Miniature Schnauzer Adult

Voor uw volwassen Schnauzer kunt u ook kijken naar Royal Canin Miniatuur Schnauzer Adult hondenvoer. De Schnauzer heeft 7,7 keer meer kans op blaasstenen dan andere honden. Dit voer verdunt en verzuurt urine wat helpt om de urinewegen gezond te houden en blaasstenen te voorkomen. Daarnaast heeft de Schnauzer een vacht die veel verzorging nodig heeft. De toegevoegde aminozuren in dit voer zorgen ervoor dat de vacht mooi glanzend blijft. Daarnaast bevat dit voer een lager vetgehalte en toegevoegde L-carnitine waardoor het juiste gewicht van de hond behouden wordt.
 

Royal Calin Miniature Schnauzer Junior

Mocht uw nog een jonge Schnauzer hebben dan kunt u beter beginnen met het geven van Royal Canin Miniature Schnauzer Junior hondenvoer. Door het aangepaste vetgehalte in dit voer wordt het gewicht van uw pup goed op pijl gehouden. Daarnaast zorgt de speciale vorm van de brokjes ervoor dat het gebit van uw pup gezond blijft. De brokjes zorgen er tevens voor dat uw pup goed op zijn voer kauwt waardoor het voer makkelijker opgenomen kan worden. Dit zorgt voor een natuurlijke weerstand en een goede spijsvertering. Op deze manier groeit uw pup gezond op!


Ander ras?

Zoekt u in plaats van Schnauzer hondenvoer speciaal afgestemde voeding voor een ander ras? Kijk dan op onze pagina voor alle hondenrassen!

Zoeken
Op werkdagen voor 14.00 besteld, dezelfde dag verstuurd!