Maak hier uw keuze...

 

Seresto Hond Seresto Kat
 

Seresto

Seresto halsbanden bieden een geurloze en waterbestendige bescherming voor honden en katten tegen vlooien en teken. De halsbanden van Seresto hebben een werkingsduur tot 8 maanden. Gedurende deze periode geven de halsbanden continu een lage dosering van de werkzame stoffen imidacloprid en flumethrine vrij. De dosering van deze stoffen is effectief tegen vlooien en teken, maar onschadelijk voor de gezondheid van u en uw huisdier. Zo kunt u eenvoudig en efficiënt afrekenen met vervelende vlooien en teken.

Brekz heeft een groot assortiment aan Seresto producten goedkoop te koop. Bovendien hebben we vaak een interessante aanbieding voor Seresto halsbanden!


Beschermen tegen vlooien en teken

Het is zeer belangrijk dat u uw hond of kat beschermt tegen vlooien en teken. Vlooien zijn parasieten die leven van het bloed van uw huisdier. Ze veroorzaken onder andere een pijnlijke en vervelende jeuk, waardoor uw hond of kat veelvuldig gaat krabben. Dit kan leiden tot haarverlies. Ook verhogen vlooien het risico dat uw huisdier een lintwormbesmetting oploopt. Ook teken kunnen ernstige gezondheidsproblemen veroorzaken. Behalve dat ze de huid van uw huisdier belasten en hiermee irritatie veroorzaken, brengen ze gevaarlijke besmettingsziektes over, waaronder de ziekte van Lyme. Met een Seresto halsband beschermt u uw hond of kat tegen vlooien en teken en verkleint u de kans op gezondheidsproblemen die door deze parasieten veroorzaakt worden.


Assortiment Seresto

Seresto hond

U kunt uw hond eenvoudig tegen vlooien en teken beschermen met een Seresto halsband voor honden. De halsband is eenvoudig aan te brengen, door hem uit het zakje te halen en voorzichtig rondom de nek van uw hond te trekken. Houd er rekening mee dat er ongeveer twee vingers tussen de halsband en de nek van uw hond dienen te zitten. Vervolgens is uw hond tot 8 maanden beschermd tegen vlooien en teken. Voor kleine honden (lichaamsgewicht onder de 8 kg) is er de Seresto halsband voor kleine honden en voor grote(re) honden (lichaamsgewicht boven de 8 kg) is er de Seresto halsband voor grote honden.


Seresto kat

Als u uw kat tegen vlooien en teken wilt beschermen, dan kunt u dit eenvoudig doen met een Seresto halsband voor katten. Het aanbrengen van de halsband is zeer eenvoudig. Haal de halsband vlak voor gebruik uit de verpakking en plaats hem om de nek van uw kat. Vervolgens kunt u de halsband voorzichtig aantrekken. Let er op dat er twee vingers tussen de halsband en de nek van uw kat passen. Hierna is uw kat beschermd tegen vlooien en teken, voor de duur van circa 8 maanden. 
 

Ander merk?

Toch liever een ander merk? Kijk voor ander merken vlooien en tekenbestrijding voor honden op onze Antivlo en teken honden pagina en voor katten op onze Antivlo en teken katten!

Zoeken
Op werkdagen voor 14.00 besteld, dezelfde dag verstuurd!