Sphynx kattenvoer

De Sphynx houdt van aandacht en is erg sociaal. De Sphynx staat bekend om het opvallende uiterlijk met de 'naakte' huid. t. Echter, de Sphynx dient wel veel vachtverzorging te krijgen, doordat de kat veel talg afgeeft. Door het speciaalvoer krijgt de kat ondersteuning bij de huid en het lichaam. Hieronder vindt u ons assortiment kattenvoer voor uw Sphynx.
Lees meer..

Kattenvoer voor Sphynx katten

Hier vindt u ons assortiment aan kattenvoer voor Sphynx katten. De Sphynx staat bekend om zijn opvallende uiterlijk met de 'naakte' huid. De kat wordt ook wel een naaktkat genoemd, vernoemd naar zijn haarloze vacht. Deze beroemde vacht heeft echter veel verzorging nodig. De vacht van de Sphynx kat kan veel talg afgeven en dient daarom goed beschermd te worden. Daarnaast heeft de kat voer nodig dat veel energie geeft.

Een van de meest gehoorde klachten over de Sphynx is het zwakke hart. De voeding van het dier dient daarom aangepast te zijn om hartkwalen te voorkomen. Daarbij heeft de Sphynx ook een gevoelige spijsvertering. Het is daarom belangrijk om de juiste brokken te geven die de spijsvertering helpen te verbeteren. Bij ons kunt u online de beste producten kopen voor uw kat!

De houdbaarheidsduur van kattenvoer voor Sphynx katten varieert meestal tussen 6 en 18 maanden en staat op de verpakking vermeld. Deze termijn is in het algemeen ruim voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Assortiment Kattenvoer voor Sphynx katten

Op onze website kunt u kiezen uit één soort kattenvoer voor Sphynx katten. Desalniettemin bestaat dit voer wel volledig uit alles wat uw Sphynx kat nodig heeft.

Royal Canin Sphynx Kattenvoer

Royal Canin Sphynx 33 kattenvoer is kattenvoeding voor Sphynx katten vanaf 1 jaar. Het voer heeft een hoge energiewaarde waardoor het voorziet in de energiebehoefte van de kat. Op deze manier kan de kat zich vrijuit en energiek bewegen. De brokken hebben een unieke vorm waarmee het kauwen van de kat gestimuleerd wordt. Hierdoor wordt de mond- en gebitshygiëne verbeterd. Daarnaast zorgt het kauwen ervoor dat de voedingsopname van de kat wordt vertraagd. Een langzamere voedingsopname heeft als gevolg dat de spijsvertering van de kat verbeterd wordt. Een verbeterde spijsvertering zorgt ervoor dat de kat minder ontlasting heeft.

De Sphynx kat staat bekend om zijn "naakte" huid. Dit voer ondersteund deze bijzondere huid en helpt de vorming van talg tegen te gaan. Desondanks is het belangrijk om de kat ook nog regelmatig te wassen. Het voer zorgt er tevens voor dat het hart van de kat sterk blijft. Door de opname van deze voeding wordt de hartspier van de kat versterkt waardoor de kat minder kans heeft op hartkwalen.

Ander ras?

Zoekt u in plaats van Kattenvoer voor Sphynx katten speciaal afgestemde voeding voor een ander ras? Kijk dan op onze pagina voor alle kattenrassen!

Zoeken
Op werkdagen voor 14.00 besteld, dezelfde dag verstuurd!