Voer Volwassen Kat

Hier kunt u voeding kiezen voor volwassen katten met verschillende aandoeningen of eigenschappen. Bekijk het volledige volwassen kattenvoer hieronder.
Lees meer..

Producten per pagina

Producten per pagina

Kattenvoer voor volwassen katten

Er zijn zeer veel verschillende soorten kattenvoer voor volwassen katten. Katten zijn er in allerlei soorten en maten. Mede hierom is het belangrijk om uw kat het juiste voer te geven. Katten kunnen allerlei kwaaltjes krijgen. Van aanleg om snel dik te worden en gebitsproblemen tot aan extreme vorming van haarballen of katten die te snel eten. Vanwege deze uiteenlopende karaktereigenschappen is het belangrijk om goed te kijken naar het voer dat u koopt voor uw kat. Bij ons vindt u een breed assortiment aan kattenvoer voor volwassen katten. Het voedsel voor uw kat is aangepast aan de eigenschappen van uw kat om dergelijke klachten te verhelpen of te voorkomen. Hierdoor vindt u bij ons altijd de beste optie voor uw kat en is dit gemakkelijk online te bestellen!

De houdbaarheidsduur van kattenvoer voor volwassen katten varieert meestal tussen 6 en 18 maanden en staat op de verpakking vermeld. Deze termijn is in het algemeen ruim voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.


Assortiment kattenvoer voor volwassen katten

Wij bieden een ruim assortiment aan kattenvoer voor volwassen katten. Met meer dan 13 verschillende merken zit er voor u altijd wat bij dat uw kat nodig heeft. We bieden voer aan voor katten met een specifieke klacht en voor katten die gewoon gevoed moeten worden. Voor katten met klachten als haarballen kunt u bijvoorbeeld kijken naar Hill´s Adult Urinary & Hairball Control of Eukanuba Adult Hairball Control. Gourmet is een merk dat veel soorten nat kattenvoer aanbiedt. Voor andere merken kunt u kijken op onze pagina voor nat kattenvoer. Katten met overgewicht kunt u wellicht verleiden tot het eten van Royal Canin Light Weight Care of Iams Adult Weight Control. Als u vooral op zoek bent naar goedkoop kattenvoer kunt u kijken naar Oke Katkattenvoer. Voor katten die gewoon normaal voer nodig hebben kunt u onder andere kijken naar het bekende Whiskas of Fokker Adult kattenvoer. 


Kitten of een senior kat?

Katten worden gemiddeld rond de 7 jaar een senior. Dit kan echter sterk verschillen per kat en per ras. Laat u daarom door uw dierenarts goed informeren over de gesteldheid van uw kat! Zodra uw kat verschijnselen van ouderdom gaat vertonen is het wellicht noodzakelijk om over te stappen op senior kattenvoer! U heeft dan geen kattenvoer voor volwassen katten meer nodig. Is uw kat jonger dan 1 jaar dan is het vaak raadzaam om junior of kittenvoer aan te schaffen.

Zoeken
Op werkdagen voor 14.00 besteld, dezelfde dag verstuurd!