Almo Nature HFC Natural Kip & Zalm 280 gram

Product Information
6 x 280 gram
€ 18,25 (€ 10,86/kg)
€ 18,25 (€ 10,86/kg)
12 x 280 gram
€ 30,25 (€ 9,00/kg)
Meest verkocht
€ 30,25 (€ 9,00/kg)

Almo Nature HFC Natural Kip & Zalm is een aanvullende kattenvoeding op basis van natuurlijke ingrediënten van hoge kwaliteit.

  • Heerlijk voeding
  • Op natuurlijke wijze bereid
  • Bevat essentiële voedingstoffen

Meer informatie

Almo Nature HFC Natural Kip & Zalm

Almo Nature HFC Natural Kip & Zalm is een aanvullende kattenvoeding op basis van natuurlijke ingrediënten van hoge kwaliteit. Het bevat minstens 38% kip en minstens 12% zalm. De kip heeft vrij geleefd en de zalm komt vers uit de zee. Hierdoor bevat het voer geen antibiotica of hormonen, wat vaak wel het geval is bij vis of vlees uit fokkerijen. De kip en zalm worden gekookt en gesneden zonder dat er een chemische behandeling heeft plaatsgevonden. Doordat de voeding in zijn eigen kookvocht geconserveerd wordt blijven zo veel mogelijk van de oorspronkelijke voedingsstoffen bewaard en behoudt het voer zijn pure smaak. Daardoor zal uw kat van deze maaltijd kunnen smullen!

Almo Nature HFC Natural Kip & Zalm wordt geproduceerd zonder dat daar conserveringsmiddelen, kleurstoffen of voedingsstoffen aan toegevoegd worden. Hierdoor heeft het voer een heerlijke pure smaak en alle essentiële voedingsstoffen zijn rechtstreeks afkomstig uit het vlees en de vis. Het wordt hierdoor echter aangeraden om geregeld van de verschillende varianten van de blikvoeding af te wisselen, zodat uw kat de juiste hoeveelheid van alle voedingsstoffen binnenkrijgt.

Dus bent u op zoek naar een smakelijke en pure voeding voor uw kat? Bestel dan nu Almo Nature HFC Natural Kip & Zalm goedkoop online bij Brekz!

De houdbaarheid van Almo Nature HFC Natural Kip & Zalm staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. Meer informatie vindt u ook bij onze veelgestelde vragen (FAQ).
 

Ingrediënten Almo Nature HFC Natural Kip & Zalm

Kip (min. 38%), kipbouillon, zalm (min. 12%), rijst (3%).

Analytische bestanddelen:

Ruw eiwit (14%), ruw vet (0.2%), ruwe vezel (0.1%),  ruwe as (2,0%), vocht (84%).

Toegevoegde voedingsmiddelen:

Almo Nature Classic Kip & Zalm bevat geen toegevoegde voedingsmiddelen. 
 

Voedingsadvies

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Het wordt aangeraden om Almo Nature HFC Natural Kip & Zalm te combineren met droogvoer en om regelmatig af te wisselen tussen de verschillende smaken natvoer voor een gezond en lang leven. 

Voedingsadvies Almo Nature HFC Natural Kip & Zalm
Gewicht kat (kg) Hoeveelheid voeding 
Gram
4 110 nat en 35 droog
6 165 nat en 55 droog
8 220 nat en 70 droog
10 275 nat en 85 droog
12 330 nat en 105 droog


Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af. 
 

Ander voer?

Bent u op zoek naar een alternatief voor Almo Nature Classic Kip & Zalm? Bekijk dan eens ons totaalaanbod van Almo Nature nat kattenvoer op onze website. We beschikken over een ruim aanbod aan (blik)voeding in verschillende smaken. Zo kunt u uw kat een afwisselende maaltijd aanbieden.


Reviews
4
4
4
4
4
3.5 / 5 (4)
08-06-2019
1
2
3
4
5
Almo nature is een zeergoed product ruikt lekker en genoeg vocht zodat het niet te droog is.geeft het ook aan zwerpoezen & katertje.

Translate to English

15-01-2019
1
2
3
4
5
Ik kan er niet over beoordelen omdat ik het nog steeds niet heb, geen idee hoelang ik nog moet wachten.

Translate to English

07-05-2018
1
2
3
4
5
Natuurlijke voeding waar onze katten dol op zijn! Enige minpunt is dat er veel bouillon bijzit, dus moet je er vergeleken met normale blikvoeding relatief veel van geven..

Translate to English

29-05-2019
1
2
3
4
5
Produit appétissant (bonne odeur à l'ouverture de la boîte) et de qualité (viande issue des filières consommation humaine) à un prix tout à fait raisonnable. Mes minettes apprécient ce menu.

Translate to English