Vanwege drukte bij Brekz en de bezorgdiensten kan de levering van uw pakket wat langer duren.

Almo Nature HFC Kitten Kip

Product Information
12 x 140 gram
€ 18,25 (€ 10,86/kg)
€ 18,25 (€ 10,86/kg)
24 x 140 gram
€ 35,25 (€ 10,49/kg)
Meest verkocht
€ 35,25 (€ 10,49/kg)

Almo Nature HFC Kitten Kip is een heerlijke maaltijd, speciaal voor kittens.

  • Heerlijk natvoer, speciaal voor kittens
  • 100% natuurlijke ingrediënten van hoge kwaliteit

Meer informatie

Almo Nature HFC Kitten Kip

Almo Nature HFC Kitten Kip is een aanvullende natvoeding voor kittens op basis van 100% natuurlijke ingrediënten van hoge kwaliteit. Deze licht verteerbare voeding is speciaal afgestemd op de behoeften van uw kitten. Doordat uw kitten nog in de groei is, is het van groot belang dat hij alle belangrijke voedingsstoffen binnenkrijgt voor een gezonde start. Deze natvoeding bevat geen granen en gluten en is daardoor zeer geschikt voor voedingsgevoelige kittens. 

Deze voeding bevat vers HFC kippenvlees - waarbij geen gebruik is gemaakt van antibiotica en hormonen tijdens het fokken. Het vlees dat is verwerkt in deze voeding bevat geen slachtafval en is oorspronkelijk goedgekeurd voor menselijke consumptie. Hierdoor weet u zeker dat uw kleine vriend enkel vlees binnenkrijgt van hoge kwaliteit. De kip is zo bereid dat er geen chemische behandelingen hebben plaatsgevonden. Het vlees is in eigen kookvocht geconserveerd. Hierdoor blijven zo veel mogelijk van de oorspronkelijke voedingsstoffen bewaard en behoudt het voer een heerlijke pure smaak.

Almo Nature HFC Kip wordt geproduceerd zonder toegevoegde conserveringsmiddelen-, kleurstoffen en voedingsstoffen. Het wordt aangeraden om regelmatig de verschillende varianten van zowel droog- als natvoeding af te wisselen, zodat uw kitten de juiste hoeveelheid van alle voedingsstoffen binnenkrijgt. Deze natvoeding is een heerlijke en gezonde aanvulling waar uw kitten gegarandeerd van zal smullen. 

 Bij Brekz kunt u Almo Nature HFC natvoeding goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Almo Nature HFC Kitten Kip tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

De houdbaarheid van Almo Nature HFC Kitten Kip staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 
     

Almo Nature HFC Kitten Kip Ingrediënten

Samenstelling: Kip (40%), Kippenbouillon (43%), Rijst (8%), Kaas (3%), Zonnebloemolie (2%), Kippenlever (2%) Eierproducten (2%)
     

Analytische bestanddelen:

Ruw eiwit (12%), ruwe vezel (0.1%), ruw vet (7%) ruwe as (1.5%), vocht (79%).
    

Voedingsadvies

Het wordt aangeraden om Almo Nature HFC Kitten Kip te combineren met een complete droogvoeding voor kittens voor een optimaal voedingsevenwicht. De voeding dient bewaard te worden op huiskamertemperatuur.
    

Ander product?

Bent u op zoek naar een complete droogvoeding voor uw kitten, bijvoorbeeld Almo Nature Holistic Kitten Kip en Rijst? Kijk dan op Almo Nature Holistic Kitten Kip en Rijst. Zoekt u iets anders, dan kunt u kijken op de Almo Nature kattenvoer pagina.


Reviews
4
4
4
4
4
5 / 5 (2)
18-09-2018
4
4
4
4
4
Bij een verjaardag heb ik het op een stukje stokbrood gegeven aan de visite. Ze vonden het allemaal heerlijk
20-08-2018
4
4
4
4
4
Prima kittenvoer, hoge calorische waarde. De service van Brekz is verder ook top.