Petsafe Deluxe Bark Control voor honden pdbc-30020

Deluxe Bark Control
€ 77,99
Meest verkocht
€ 77,99

Petsafe Deluxe Bark Control voor honden geeft een statische correctie wanneer de trilling van stembanden en geluid gemeten wordt.

  • Tegen overmatig blaffen
  • Reageert niet op andere honden
  • Automatisch of zelf instellen

Petsafe Deluxe Bark Control voor honden

De Petsafe Deluxe Bark Control voor honden is een halsband die er voor zorgt dat honden minder blaffen en janken. Overmatig blaffen is vervelend en het is vaak moeilijk om er iets aan te doen. Het apparaat geeft een statische correctie wanneer hij trilling van de stembanden meet, in combinatie met het horen van geluid. De sterkte van de correctie wordt aangepast aan het temperament van de hond. 

Koop nu Petsafe Deluxe Bark Control voor honden tegen de scherpste prijzen.


Gebruiksaanwijzing Petsafe Deluxe Bark Control voor honden

Het is aan te raden om contact met andere honden te vermijden gedurende de eerste dagen waarop uw hond de Petsafe Deluxe Bark Control voor honden draagt. Zo kan hij er rustig aan wennen. Daarna kan de halsband ook gedragen worden in het bijzijn van andere honden. 

De ijzeren staafjes dienen voor een goede geleiding in contact te komen met de huid. Scheer indien nodig wat vacht weg op de plek waar de staafjes de huid moeten raken.

Let op

- Kan niet gebruikt worden in combinatie met andere halsbanden.
- Het is aan te raden de band af te doen tijdens het spelen. Op deze momenten blaffen honden namelijk vaak en dit hoeft niet gecorrigeerd te worden.
- Niet langer dan 12 uur achtereen omlaten. Dit voorkomt irritatie.