Furminator Deluxe M voor de hond

Lang Haar
€ 29,95
€ 23,49
€ 29,95
€ 23,49
Kort Haar
€ 29,95
€ 27,49
€ 29,95
€ 27,49

Furminator Deluxe M voor de hond is een apparaat dat is ontwikkeld voor het snel en effectief verwijderen van loszittende haren van uw hond. 

  • Vermindert haaruitval
  • Geschikt voor korte en lange vacht
  • Verzorgt de huid en de vacht

Furminator Deluxe M voor de hond

Furminator Deluxe M voor de hond is een apparaat dat is ontwikkeld voor het snel en effectief verwijderen van loszittende haren van uw hond. Het apparaat dringt door tot de ondervacht, verwijdert loszittende haren en doet dit zonder de dekvacht te beschadigen. Daarbij maakt hij natuurlijke huidvetten vrij, waardoor de huid gezonder wordt en de vacht uitbundiger gaat glanzen. U zult merken dat gebruik van de Furminator leidt tot minder haaruitval, wat helpt om uw huis schoon te houden. Ook vergemakkelijkt hij het onderhoud van de vacht van uw hond. Een ander voordeel van het gebruik van de borstel is dat er minder kleine deeltjes door huis zwerven, vaak een bron van allergische reacties. Het product is voorzien van een ergonomisch handvat met anti-slip en ligt daardoor fijn in de hand. Er is keuze uit een Furminator voor de lange vacht en een voor de korte vacht. Dit model Furminator is geschikt voor honden met een gewicht van circa 10 tot 23 kg.

  • Kambreedte: 6,7 cm
  • Vermindert de haaruitval van uw hond en helpt zo om het huis schoon te houden
  • Zowel geschikt voor langharige als kortharige honden
  • Dringt door tot de ondervacht en verwijdert zo effectief alle loszittende haren
  • Maakt huidvetten los en verdeelt deze natuurlijke vetten, voor een gezondere huid en een uitbundig glanzende vacht
  • Resulteert in minder losse deeltjes in huis, een bron van allergische reacties


Bij Brekz kunt u de beste borstels en scharen voor uw hond goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Furminator Deluxe M voor de hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Let op! Alleen gebruiken op de droge vacht!


Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een Furminator voor kleine dieren? Kijk dan eens bij de Furminator XS voor kleine dieren. Een overzicht van al onze vachtverzorging vindt u hier.


4
4
4
4
4
5 / 5 (4)
10-04-2017
4
4
4
4
4
ben tevreden over het leveren van de producten
21-03-2017
4
4
4
4
4
werkt super, fijn voor mijn hond
12-03-2017
4
4
4
4
4
Werkt perfect. Heb veel minder last van de honde haren. Ik raad het iedereen aan.
07-03-2017
4
4
4
4
4
Een fijn ding mijn hond verhaart verschrikkelijk het hele jaar door en met de Furminator is het inet ieder geval onder controle te houden Top ben er blij mee want ik werd gek van de haren in huis