Furminator Deluxe S voor hond

Kort Haar
€ 22,95
€ 19,99
€ 22,95
€ 19,99
Lang Haar
€ 22,95
€ 19,49
€ 22,95
€ 19,49

Furminator Deluxe S voor de hond is een apparaat dat is ontwikkeld voor het snel en effectief verwijderen van loszittende haren van uw hond.

  • Vermindert haaruitval
  • Verzorgt de huid en vacht
  • Geschikt voor korte en lange vacht

Furminator Deluxe S voor de hond 

Furminator Deluxe S voor de hond is een apparaat dat is ontwikkeld voor het snel en effectief verwijderen van loszittende haren van uw hond. Het apparaat dringt door tot de ondervacht, verwijdert loszittende haren en doet dit zonder de dekvacht te beschadigen. Hierbij maakt het natuurlijke huidvetten vrij, waardoor de huid gezonder wordt en de vacht meer zal gaan glanzen. Het gebruik van de Furminator leidt tevens tot minder haaruitval, wat u helpt om het huis schoon te houden. Ook het onderhouden van de vacht van uw hond wordt er sterk door vergemakkelijkt. Een onmiskenbaar voordeel tenslotte, is dat het product ervoor zorgt dat er minder kleine deeltjes door huis zweven; een bron van allergische reacties bij mensen. De Furminator is voorzien van een ergonomisch handvat met anti-slip en ligt fijn in de hand. Er is keuze uit en variant voor de korte vacht en een voor de lange vacht. Dit model Furminator is geschikt voor honden met een gewicht tot circa 9 kg.

  • Kambreedte: 4,4 cm
  • Vermindert de haaruitval van uw hond en helpt zo het huis schoon te houden
  • Geschikt voor langharige en kortharige honden
  • Dringt door tot de ondervacht voor effectief verwijderen van loszittende haren
  • Maakt huidvetten los en helpt zo de gezondheid van de huid en vacht te verbeteren
  • Resulteert in minder losse deeltjes in huis; zij vormen een bron van allergische reacties


Bij Brekz kunt u de beste borstels en scharen voor uw hond eenvoudig en goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Furminator Deluxe S voor de hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Let op! Alleen gebruiken op de droge vacht!


Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een klittenkam voor de hond? Kijk dan eens bij de Beeztees Klittenkam voor de hond. Een overzicht van al onze vachtverzorging vindt u hier.


4
4
4
4
4
5 / 5 (1)
04-01-2017
4
4
4
4
4
Fantastisch apparaat, ben er zeer tevreden mee.