Busy Buddy hondenspeelgoed 

Busy Buddy is stevig speelgoed voor honden. Deze speeltjes zijn extra leuk voor uw hond omdat er tijdens het spelen snoepjes of brokjes uit komen.
Lees meer ..

Busy Buddy

Busy Buddy Bristle Bone voor de hond OP is OP

Busy Buddy Bristle Bone voor de hond

Busy Buddy Bristle Bone voor de hond is duurzaam speelgoed waar uw hond langer mee zal doen dan normale traktaties. Het kost hem namelijk moeite om de Gnawhide ringen te pakken te krijgen. De vervangbare ringen zitten om de botten heen en het kost moeite om deze los te maken. Het stimuleert uw hond om op het speelgoed te kauwen en op een precieze manier de snack te pakken te krijgen. Het daagt uw hond uit om langer te werken voor zijn eten of traktatie. Daarnaast worden tijdens het kauwen de tanden van uw hond schoongemaakt door de nylon borstels en de rubberen noppenschijven. Deze traktatie werkt dus eigenlijk als een soort tandenborstel. De botten zijn gemaakt van duurzaam, sterk nylon. De ringen kunnen om de botten heengeschoven worden door het bot eerst los te draaien van het geheel. De Busy Buddy Bristle Bone voor de hond is verkrijgbaar in verschillende maten: XS, S, M en L. De Bristle bone is makkelijk schoon te maken en kan zelfs in de afwasmachine gedaan worden. 

Let op: Geen enkel speeltje is onverwoestbaar en is enkel bedoeld om mee te spelen. Wij stellen ons niet verantwoordelijk voor schade aan het speelgoed of uw dier door verkeerd gebruik.

 • Duurzaam speelgoed, waar uw hond lang mee doet
 • Leert uw hond werken voor zijn eten of traktatie
 • De Gnawhide ringen zijn vervangbaar en makkelijk om het bot heen te schuiven
 • Gemaakt van sterk nylon 
 • De nylon borstels en rubberen noppenschijven maken de tanden schoon
 • Verkrijgbaar in verschillende maten
 • Geschikt voor in de vaatwasser 
   

Bij Brekz kunt u de beste snacks voor uw hond goedkoop online bestellen. Koop nu Busy Buddy Bristle Bone voor de hond tegen de scherpste prijzen en bekijk ons uitgebreide assortiment.

De houdbaarheid van Busy Buddy Bristle Bone voor de hondstaat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Maten Busy Buddy Bristle Bone voor de hond

XS: voor puppy's en de kleinste hondenrassen
S: voor kleine hondenrassen
M: voor middelgrote hondenrassen
L: voor grote honenrassen 
 

Ingrediënten Busy Buddy Bristle Bone voor de hond

Natuurlijke huid, sorbitol

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (50%), ruw vet (4%), ruwe vezels (1%), vocht (15%)

Andere Busy buddy?

Bent u op zoek naar een ander speeltje waar uw hond langzaam een traktatie van krijgt? Bekijk dan onze Busy Buddy voor de hond pagina. Hier verkopen we onder andere de Busy Buddy Bouncy Bone voor de hond. Deze is geschikt voor honden die erg hard bijten.

Busy Buddy Bristle Bone voor de hond > Meer informatie
Verpakking Prijs
Large
€ 19,99
€ 15,99
Prijzen zijn inc. BTW/Excl. bezorgkosten

Busy buddy hond

Busy buddy hond zijn speeltjes van het merk Busy Buddy, speciaal ontworpen om speeltijd extra leuk te maken. Dit gebeurt door uw hond lekker te laten spelen met de Budy Buddy's waar tijdens het spelen snoepjes of brokjes uit komen. Ongewenst gedrag zoals kauwen en springen wordt omgezet in heerlijk positief, speels gedrag waarbij uw hond actief bezig is en tijdens het spelen ook nog wordt beloond. De Busy Buddy's hebben verschillende voordelen. Uw hond vermaakt zichzelf en wordt daarbij beloond voor het spelen. Hiernaast hebben alle producten zo hun eigen specifieke voordelen. Denk bijvoorbeeld aan het reinigen van het gebit van uw hond, of het voorkomen van te snel eten. In ieder geval vormt iedere Busy Buddy zo zijn eigen uitdaging die uw hond maar al te graag aan zal gaan.
 

Assortiment Busy Buddy Hond

 • Busy Buddy Tug-a-Jug voor de hond is een uitdagend speelgoed om uw hond spelenderwijs te voeren. Omdat uw hond uitgebreid moet spelen om steeds weer wat voer te krijgen is het de Tug-a-Jug erg geschikt voor zwaarlijvige honden of honden die te snel eten. De Busy Buddy Tug-a-Jug voor de hond is verkrijgbaar in de maten extra small, small en medium/large.
   
 • Busy Buddy Bouncy Bone is kauwspeelgoed voor uw hond. Dit speelgoed houdt uw hond bezig door toevoeging van de Gnawhide Treats die de hond stimuleren op het speelgoed te kauwen. Op deze manier wordt de aandacht op het speeltje gevestigd, en bijvoorbeeld niet op de nieuwe bank. Busy Buddy Bouncy Bone is verkrijgbaar in de maten small, medium, medium/large en large.
   
 • Busy Buddy Bristle Bone is kauwspeelgoed voor de hond die tegelijkertijd zorgt voor een goede gebitsverzorging. De nylon borstels en de rubberen noppenschijven reinigen de tanden terwijl de hond probeert de Gnawhide Treats tussen de schijven uit te kauwen. Busy Buddy Bristle Bone is verkrijgbaar in de maten extra small, small en large.
   
 • Busy Buddy Gnawhide Rings is de navulling op basis van ham, geschikt voor de Bouncy Bone en de Bristle Bone. Busy Buddy Gnawhide Rings zijn in verschillende maten te bestellen, waarbij de keuze afhankelijk is van het te gebruiken hondenspeeltje. 
   

Bij Brekz kunt u het beste hondenspeelgoed eenvoudig en goedkoop online kopen. Bestel de alle soorten Busy buddy hond voordelig bij Brekz en krijg ze comfortabel thuisbezorgd!

Let op! Geen enkel speeltje is onverwoestbaar en is enkel bedoeld om mee te spelen. Wij stellen ons niet verantwoordelijk door schade aan het speelgoed of uw dier door verkeerd gebruik.

Ander speelgoed?

Bent u op zoek naar ander speelgoed dan het speelgoed van Busy Buddy? Voor ons grote aanbod aan alternatieve hondenspeeltjes kunt u terecht op de pagina Hondenspeelgoed.

Terug