Clinic FRI (nierproblemen) blikvoer met lam kattenvoer

1 tray (24 blikken)
€ 33,95
€ 33,95
2 trays (48 blikken)
€ 54,95
€ 54,95

Clinic FRI (nierproblemen) blikvoer met lam kattenvoer is een smakelijke aanvullende voeding met lam, voor katten met nierproblemen.

  • Verminderd klachten nierproblemen
  • Met hoogwaardige eiwitten
  • Bevat een verlaagd fosforgehalte

Clinic FRI (nierproblemen) blikvoer met lam kattenvoer

Clinic FRI (nierproblemen) blikvoer met lam kattenvoer is een smakelijke aanvullende voeding met lam, voor katten met nierproblemen. De voeding gaat processen die de nierfunctie vertragen te lijf en verminderd zo de klachten van katten met nierinsufficiëntie. Chronische nierinsufficiëntie is een veelvoorkomend probleem bij oudere katten. Door deze nierproblemen wordt het voor uw kat lastiger om afvalstoffen uit te scheiden via de nieren. Een ophoping van afvalstoffen is het gevolg, met alle negatieve effecten voor het lichaam van dien. U kunt chronische nierinsufficiëntie herkennen aan symptomen als vermagering, sloomheid, minder eetlust en een slechte adem. Vaak krijgt de vacht van de kat ook een doffe uitstraling en is er sprake van huiduitslag. Deze hoogwaardige voeding helpt om de processen die de nierfunctie vertragen aan te pakken. Eén blikje bevat 85 gram.

  • Helpt processen die de nierfunctie vertragen tegen te gaan
  • Bevat een verminderd aantal eiwitten van hoge kwaliteit, met als gevolg een lichtere verteerbaarheid en minder resterende afvalstoffen
  • Verlaagd fosforgehalte, voor een verminderde belasting van de nieren
  • Rijk aan vitaminen en mineralen, voor een gebalanceerde, hoogwaardige voeding

Bij Brekz kunt u het beste Clinic Kattenvoer voor uw kat eenvoudig en goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Clinic FRI (nierproblemen) blikvoer met lam kattenvoer tegen de scherpste prijzen.

De houdbaarheid van Clinic FRI (nierproblemen) blikvoer met lam kattenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
 

Voedingsadvies Clinic FRI (nierproblemen) blikvoer met lam kattenvoer

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.
 

Ingrediënten Clinic FRI (nierproblemen) blikvoer met lam kattenvoer

Vlees en dierlijke bijproducten, vis en visbijproducten, granen, plantaardige bijproducten, oliën en vetten, vitaminen, mineralen.

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (8,5%), ruw vet (9,5%), ruwe celstof (0,25%), ruw as (1,9%), vocht (76,5%), calcium (0,25%), fosfor (0,2%), natrium (0,1%), kalium (0,24%), magnesium.

Toegevoegde voedingsmiddelen
Vitamine A (3.200 IE/kg), vitamine D3 (320 IE/kg), vitamine E (40 mg), koper.
 

Ander voer?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld droogvoer voor katten met nierproblemen? Kijk dan eens bij Clinic FRI (nierproblemen) kattenvoer. Voor een overzicht van al ons Clinic kattenvoer kijkt u hier.