Doordat het momenteel erg druk is kan de bezorging 2 tot 5 werkdagen vertraagd zijn. We vragen uw begrip en werken er hard aan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

BREKZ CORONA NIEUWS UPDATE

Brekz blijft open
Veel winkels zijn dicht en het is niet zeker of er nog meer gaan sluiten. De online winkel van Brekz blijft gewoon open! Het is dus niet nodig om te haasten met het bestellen van uw diervoeding bij Brekz. Wel raden we u aan om rekening te houden met een vertraagde levering. Het kan soms wat langer duren, maar u mag er vanuit gaan dat uw bestelling gewoon wordt bezorgd.
   

Voorkomen van besmetting bij de bezorging van onze pakketten
Online bestellen is veilig. Bij de aflevering van uw pakket wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met de veiligheid van u en de bezorger. Daarom wordt persoonlijk contact vermeden. Dit betekent dat de bezorgers het pakket bij u aan de deur bezorgen, maar dit niet overhandigen. Zo wordt de kans op besmetting en de verspreiding van het virus verkleind.
      

Dieren en Corona
Er zijn geen aanwijzingen dat huisdieren een rol spelen in de verspreiding van het corona-virus. Deskundigen adviseren mensen die besmet zijn met het coronavirus wel om het contact met huisdieren zo veel mogelijk te vermijden. Dat wil zeggen: niet aaien, knuffelen, kussen of laten likken. Mocht uw huisdier in contact zijn geweest met een patiënt met het coronavirus, dan zijn er geen extra maatregelen nodig. De algemene hygiënemaatregelen voor omgang met huisdieren, zoals handen wassen met water en zeep, volstaan.
      

Thuis met uw huisdier
Nu velen van ons elke dag thuis zijn om te werken en vrije tijd door te brengen, verandert ook het leven van onze huisdieren. Er is extra tijd om je huisdier aandacht te geven en samen een leuke dag te hebben. Denk daarbij ook aan lekker buiten zijn met je hond of je kat, maar ook aan sport en spel voor je hond of je kat.

    
Brekz groeit en verhuist naar een groter magazijn
Momenteel is de inrichting van ons nieuwe magazijn in volle gang. Deze werkzaamheden leggen druk op onze magazijn- en inpakcapaciteit. We doen ons best om de levering van uw bestelling met zo min mogelijk vertraging te laten verlopen.

   
Vragen? Mail de klantenservice
Het is momenteel erg druk bij onze klantenservice. Hierdoor zijn we telefonisch moeilijk bereikbaar. Heeft u vragen, wilt u ons deze dan per mail stellen?
     

Magazijnn
Ons nieuwe magazijn in opbouw