Felix Nat Kattenvoer

Felix nat kattenvoer is een heerlijke natvoeding voor zowel volwassen als oudere katten. De voeding is gemaakt van diverse soorten vlees, vis en gevogelte omhuld met een smaakvolle gelei. Bekend van de zwart witte kat, deze voeding zal uw kat zeker smaken!
Lees meer ..
Kies snel uw categorie
Senior
EDF
Mix Selectie
Sensations

EDF

Verpakking Prijs
Per Doos (44 stuks)
€ 14,95
2 Dozen (2 x 44 stuks)
€ 27,95
Verpakking Prijs
Per doos (80 stuks)
€ 24,49

Mix Selectie

Verpakking Prijs
Per Doos (44 stuks)
€ 11,95
2 Dozen (2 x 44 stuks)
€ 23,49
Prijzen zijn inc. BTW/Excl. bezorgkosten

Felix nat kattenvoer

Felix nat kattenvoer is een heerlijke natvoeding voor zowel volwassen als oudere katten. De voeding is gemaakt van diverse soorten vlees, vis en gevogelte omhuld met een smaakvolle gelei. De natvoeding is niet alleen erg lekker, maar ook gezond door de toevoegingen van omegavetzuren, vitaminen en mineralen. Aan de producten van Felix zijn geen kunstmatige kleur- en smaakstoffen en conserveringsmiddelen toegevoegd. Elke verpakking is gevuld met handige maaltijdzakjes die u in één beweging openmaakt.

  • Natvoeding
  • Met vlees, vis en gevogelte
  • In gelei
  • Met omegavetzuren
  • Met vitaminen en mineralen
  • Zonder kunstmatige toevoegingen
  • Verpakt in handige zakjes

Bij Brekz kunt u de lekkerste voeding van Felix gemakkelijk en goedkoop online bestellen. Bekijk hieronder ons assortiment en koop Felix nat kattenvoer met zeer snelle levering!

Assortiment Felix nat kattenvoer

Visvoeding
U kunt kiezen voor diverse verpakkingen met visvoeding, zoals Felix Pouch EDF Vis Selectie in Gelei (4x100gr), Felix Pouch EDF Dubbel Zo Lekker Vis Gelei (4x100g) met twee soorten vis per zakje en Felix Pouch EDF Vis Selectie in Gelei (12x100 gr).

Vleesvoeding
De vleesvoeding van Felix is gemaakt van onder andere rund, kip, konijn en lam. Kies bijvoorbeeld voor Felix Pouch EDF Countryside Selectie in Gelei (4x100gr), Felix Pouch EDF Dubbel Zo Lekker Countryside (4x100g) waar ook kalkoen, lever, kalf en niertjes aan zijn toegevoegd en Felix Pouch Countryside in Gelei (12x100 gr) met onder andere eend, gevogelte en lever. 

Mixvoeding
U kunt bij ons ook kiezen voor mixvoeding met vlees én vis. Bestel bijvoorbeeld Felix Mix Selectie in Gelei (44 stuks) met rund, kip, zalm en tonijn of Felix EDF Dubbel Zo Lekker Mix in Gelei (4x100gr). Voor oudere katten is er Felix Pouch Senior Mix Selectie in Gelei 12x100 gr.

Overige voeding
Voor oudere katten is er ook Felix Pouch EDF Senior Selectie in Gelei (4x100gr) met rund, kip, tonijn en zalm. Voor voeding met groente kiest u Felix Pouch EDF Met Groenten in Gelei (12x100 gr). Daarnaast is er nog Felix Sensations Crunchy (7x100 gr) kattensnoep met vlees in gelei en een zakje krokante stukjes die u eroverheen kunt strooien. 

Andere natvoeding voor uw kat?

U kunt ook kiezen voor de natvoeding van Gourmet Gold, zoals Gourmet Gold met zeevis in een saus met spinazie of Gourmet Gold Zalm en Kip in saus. Bekijk hier ook ons gehele aanbod aan natvoeding voor katten.

Terug