Garden protector 

Heeft u wel eens last van ongewenste dieren in uw tuin, zoals de hond of kat van de buren? Of heeft u last van wilde dieren, zoals konijnen, vossen of ratten? Dan kunt u bij Brekz een Garden protector kopen die voorkomt dat ongewenste gasten uw tuin binnenkomen. 
Lees meer ..
Adapter Garden protector 2

Adapter Garden protector 2

De Adapter Garden protector 2 is een adapter die is bedoeld voor het gebruik met een Garden Protector 2. Met de adapter zijn batterijen niet langer nodig en bespaart u dus op batterijkosten. Ook voorkomt een adapter dat uw tuinbeveiliger uit komt te staan wanneer de batterijen onverhoopt leeg zijn. Zo bent u er dus altijd zeker van dat ongewenste bezoekers uit uw tuin worden verjaagd.

Bij Brekz kunt u de beste dierenaccessoires eenvoudig en goedkoop online bestellen. Wilt u de Adapter Garden protector 2 voordeliger kopen? Maak gebruik van een van onze vele acties voor de scherpste prijs!

Ander product?

Bent u op zoek naar een ander product, bijvoorbeeld de Garden Protector 2? Kijk hier voor de Garden Protector 2. Een overzicht van onze artikelen voor bestrijding en verjaging van dieren vindt u op de merkenpagina.

Weitech
https://www.brekz.be/1087-home_default/adapter-garden-protector.jpg
9.95 2019/01/01
1421
766
Adapter Garden protector > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Adapter Garden protector
€ 9,95 (€ 9,95/ct)
Weitech Garden Protector 2 tegen ongewenste dieren

Productinformatie Weitech Garden Protector 2 tegen ongewenste dieren

De Weitech Garden Protector 2 tegen ongewenste dieren is een apparaat dat met behulp van ultrasoon geluid en lichtflitsen ongewenste bezoekers uit uw tuin verjaagt. Het apparaat biedt een diervriendelijke methode om bezoekers als katten, honden, steenmarters, vossen en konijnen uit uw tuin te verjagen. Hij doet dit door het gebruik van ultrasoon geluid en lichtflitsen. Door de Garden Protector 2 op een bepaalde frequentie en detectieafstand in te stellen kunt u bepalen welke dieren u uit uw tuin wilt verjagen. .

  • Verjaagt ongewenste bezoekers uit uw tuin
  • Werkt met behulp van ultrasoon geluid en lichtflitsen
  • Effectief op onder meer katten, honden, steenmarters, vossen en konijnen
  • Instelbaar zodat hij alleen actief wordt bij specifieke diersoorten 

 

Bij Brekz kunt u de beste producten voor verjaging en ongediertebestrijding eenvoudig en goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Weitech Garden Protector 2 tegen ongewenste dieren tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Gebruiksaanwijzing Weitech Garden Protector 2 tegen ongewenste dieren

Bevestig het toestel op een stevige steun en op een plaats waar geen bomen staan. De ideale hoogte bedraagt ongeveer 30 cm. Schakel het toestel in en stel de gewenste frequentie en de detectieafstand in.

Instelling van de frequenties

1. Katten*

2. Katten, honden, vossen

3. Katten, honden, vossen, konijnen, marters

* Indien u zelf een kat heeft, komt uw eigen kat dus ook niet in de buurt van deze protector!

Kenmerken

3 frequenties: 14, 19 en 24 kHz instelbaar

Geluidsvolume op 0,5 m: 106 dB bij 14 kHz, 102 dB bij 19 kHz en 82 dB bij 24 kHz.

Aanbeveling

Detectiehoek van 120 graden en bereik van 8 meter.

Let op! De Garden Protector is enkel spatwaterdicht. Het is dus aan te raden om het apparaat beschut (bijvoorbeeld onder een plankje) en van de grond op te hangen. Wanneer het apparaat vol in de regen hangt of staat zal het kapot gaan en komt de garantie te vervallen.


Ander product?

Bent u op zoek naar een aanvulling voor dit product, bijvoorbeeld een adapter voor de Garden Protector? Kijk dan eens bij de Adapter Garden protector 2. Een overzicht van al onze producten voor verjaging en ongediertebestrijding vindt u hier.
 

Weitech
https://www.brekz.be/875-home_default/garden-protector-2.jpg
45.49 2019/01/01
Apparaat nu ongeveer 1 week in gebruik. Tot nu toe positief. Levering was ook snel en correct.
Het enige middel wat helpt!
uitstekende werking - in het donker goede flash verlichting - goed instelbaar geluid -hopende op goede afschrikking van steenmarter
1178
648
Garden Protector 2 > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Garden Protector 2
€ 45,49 (€ 45,49/ct)
Prijzen zijn inc. BTW/Excl. bezorgkosten

Garden protector 

Heeft u wel eens last van ongewenste dieren in uw tuin, zoals de hond of kat van de buren? Of heeft u last van wilde dieren, zoals konijnen, vossen of ratten? Dan kunt u bij Brekz een Garden protector kopen die voorkomt dat ongewenste gasten uw tuin binnenkomen. 
 
​De Garden Protector 2 kunt u met losse adapter eenvoudig en voordelig online bestellen. Uw aankoop wordt razendsnel bij u thuisbezorgd!

​Garden Protector 2

​De Garden Protector 2 is een apparaat dat met infrarode straling de beweging van een dier opmerkt. Zodra dat gebeurt, zendt het apparaat ultrasoon geluid en indien u het instelt ook lichtflitsen uit waardoor het dier afgeschrikt wordt. U kunt het apparaat instellen in verschillende frequenties zodat hij alleen specifieke soorten, zoals katten, wegjaagt. Het apparaat detecteert in een hoek van 90 graden en met een afstand van 16 meter. Zo kan hij tot 200 vierkante meter beschermen. De Garden Protector is bestand tegen regen, sneeuw, kou en warmte. U kunt hem eenvoudig installeren met de bijgeleverde accessoires.

Adapter Garden Protector 2

Bij de Garden Protector 2 kunt u ook een extra adapter bestellen. Hiermee zijn batterijen niet meer nodig. Daarnaast voorkomt een adapter dat de Garden Protector uit komt te staan als de batterijen leeg zijn. Zo bent u er zeker van dat ongewenste gasten niet uw tuin in komen!

​Ander product tegen ongewenste gasten?

U kunt tegen de bestrijding van ongedierte ook gif kopen tegen muizen en ratten of een val voor muizen en ratten. Tegen vliegen zijn er plakstrips waarmee u vliegen eenvoudig vangt. Om een wespennest te bestrijden, kunt u bij ons schuimspray kopen. 


 

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mail
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.