Rodi hondenmand rechthoek, gevlochten print OP is OP

45 x 60 cm
€ 32,66
€ 26,13
Meest verkocht
€ 32,66
€ 26,13

Mand Rodi heeft een een geprint dessin, heeft een los, omkeerbaar binnenkussen en  de mand heeft een antislip onderzijde. Mand en kussen zijn gevuld met 100% polyestervezel.


Rodi hondenmand rechthoek, gevlochten print

De Rodi hondenmand rechthoek, gevlochten print is een comfortabele mand voor uw hond om in uit te rusten. Zowel de mand als het kussen zijn gevuld met 100% polyestervezel. Door deze vulling buigt de mand mee met de vorm van uw hond. Hiermee is deze hondenmand een ideale plek om 's nachts in te slapen. De hondenmand beschikt over een los, omkeerbaar binnenkussen. Aan de onderkand van de mand is een antislip laag bevestigd. De hondenmand blijft hierdoor goed op zijn plek, wanneer uw hond zich verplaatst in zijn mand. De Rodi hondenmand rechthoek, gevlochten print is verkrijgbaar in drie verschillende maten (45 x 60, 60 x 70, 70 x 85 cm).

Overzicht gegevens Rodi hondenmand rechthoek, gevlochten print

  • Verkrijgbaar in bruin geprint dessin
  • Gevuld met 100% polyestervezel
  • Met los, omkeerbaar binnenkussen
  • inclusief antislip aan de onderzijde
  • Verkrijgbaar in drie verschillende maten (45 x 60, 60 x 70, 70 x 85 cm)
  • Meest verkocht product (70 x 85 cm) 

Bij Brekz kunt u de beste hondenkussens voor uw hond goedkoop bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Rodi hondenmand rechthoek, gevlochten print voor een scherpe prijs online. Zo bestelt u de favoriete slaapplek van uw hond makkelijk en snel!

Ander product?

Bent u op zoek naar een andere vergelijkbare hondenmand, bijvoorbeeld de Elba hondenmand blauw? Voor een volledig overzicht van ons assortiment hondenkussens, neem gerust een kijkje op onze site.