Santorini hondenmand geruit rond OP is OP

45 cm
€ 19,99
€ 15,99
€ 19,99
€ 15,99
55 cm
€ 26,99
€ 21,59
€ 26,99
€ 21,59

De mand Santorini geruit is van tweed met los omkeerbaar fleece kussen. Beiden zijn gevuld met 100% polyestervezel. De mand zelf heeft een antislip onderzijde


Santorini hondenmand geruit rond

De Santorini Sequoia hondenmand geruit is een mand waarin uw hond uitstekend en comfortabel kan uitrusten. Deze mand is gemaakt van geruit tweed en heeft een los omkeerbaarkussen. De gehele mand is gevuld met 100% polyestervezel en is hiermee een ideale plek voor uw hond om ongestoord uit te rusten en te slapen. De Satorini Sequoia hondenmand geruit rond heeft aan de onderzijde een antislip laag, waardoor de mand beter op zijn plek blijft. Deze ideale slaapplek voor uw hond is verkrijgbaar in 5 verschillende maten.  

  • Gemaakt van geruit Tweed
  • Met los omkeerbaar kussen
  • Gevuld met 100% polyester vezel
  • Verkrijgbaar in vijf verschillende maten (45, 55, 65, 75 en 90 cm)
  • Inclusief antislip aan de onderzijde

Bij Brekz kunt u de beste hondenmanden voor uw hond goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Santorini Sequoia hondenmand rond bruin blauw tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Ander product?

Bent u op zoek naar een andere vergelijkbar hondenmand, bijvoorbeeld de Santorini Sequoia hondenmand rond bruin/blauw? Voor een volledig overzicht van ons assortiment hondenkussens, neem gerust een kijkje op onze site.